Wandelen in Meijendel

Volgens mijn heb ik daar al eerder over gehad. Persoonlijk vind ik het zo’n beetje echt de mooiste plek van Nederland, natuur wat mijn het meest aanspreekt, niet te groot en zeker niet klein, heuvelachtig, gedrongen bomen, paden die met mos en zeer kort gras is begroeid, waardoor je heel zacht wandelt, je kan aardig de weg kwijt raken. Wilde dieren zo als konijnen, eekhoorns, wilde paarden en vossen kan je zo maar tegen komen. Als ik geen huis meer heb ga ik zeker daar wonen. Hier onder wat foto’s van vandaag in Meijendel.

Lees en kijk ook naar Puberaal in Meijendel 🙂

5 gedachten over “Wandelen in Meijendel”

  1. Prachtige foto’s Mike. Daar zou ik best een vakantiehuisje willen hebben staan. Ontspannen wanneer je zin hebt in een prachtig stuk natuur…heerlijk.

  2. Op wat beschadigingen na lijkt het me er wel leuk toeven!
    Ik vermaak me altijd wel, wandelend met de hond, wonen in een bos zou ik niet willen.

  3. @ SirCumSized : Nu dat je zegt herinner ik mijn vaag inderdaad zo iets ooit wat van gehoord, maar eigenlijk nooit meer wat van gelezen.

    @ Barry : Echt een aanrader, een groot kleed mee nemen en een volle picknick mand en je dag kan niet meer stuk, zal je meisje van ook vast leuk vinden.

  4. Ben er volgens mij nog nooit geweest *schaamt zich rot* maar ziet er erg leuk uit daar. Toch snel ook is een kijkje nemen denk ik

  5. Mooie pica's Mike. Meijendel is één van de weinige plekken , op het Haagse Bos na, dat nog een weerspiegeling geeft van het "Die Haghe" van de 13e en 14e eeuw. Maar weet jij wat de status is van de Boerderij Meijendel (Pannenkoekenhuis)? Die wilden ze toch na 34 jaar in 2008 gaan slopen ondanks hevig verzet van de burgers?

Reacties zijn gesloten.