Google Maps TEST

Even aan het uitvogelen hoe dat fucking ding precies werkt. Het komt in ieder geval niet tevoorschijn zo als ik het zou willen, voeg wel applicaties aan toe, maar zie ze hier en daar niet behalve op Google Maps zelf, hier op madbello.net staat een groot voorbeeld. Wel even op Den Haag hellemaal in zoomen 🙂


Grotere kaart weergeven

Update 2 : Nog steeds met Google Maps bezig en begin een beetje de logica te begrijpen en als het goed is kunnen jullie ook info aan die kaart toevoegen, vraag mijn niet hoe, maar het zou moeten kunnen.
Update 3 : Ik ben in ieder geval een stap verder 🙂
Update 4 : Brrrrrrr zeer verslaven, ben elke dag even mee bezig om het een en ander aan toe te voegen en begin het steeds leuke te vinden en de mogelijkheid om als toepassing om mijn blog geografisch aan te vullen.

5 gedachten over “Google Maps TEST”

  1. @ Barry : Die plaatsten heb ik pas vanmorgen allemaal bij gewerkt en begint echt verslavend te werken en laat staan als ik ook de tijd ga nemen om foto’s en video toe te gaan voegen.

  2. Leuk gedaan zo al die plaatsen waar je heb gewoont aanrijdingen en wippies gemaakt.

    Je hebt echt heel den haag een beetje door gezwerft zo te zien 😀

  3. @ Jager en Rene : Dat is wel zo, maar ben gewoon mijn vakantie tij aan vergooien om te kijken hoe dingen werken en aangepast kunnen worden om te kijken wat bik daar aan zal kunnen hebben en in dit geval zo maar wat persoonlijk madbello info aan toevoegen.

Reacties zijn gesloten.