Zon Zee & NudistenStrand

Mijn eerste dag aan het strand op de ene laatste dag van mijn vakantie. Het was toch vanmorgen een echte verassing, het ging echt gebeuren, met gezin echt naar het strand zo als het hoort, zwembroeken, badlakens, speelgoed en eten mee. In het vermoeden om de ergste drukte te vermeiden hebben wij een pad ergens tussen door genomen om bij toeval en ongeluk de ingang van het nudistenstrand te hebben, wat mijn zoon erg leuk vond, in ieder geval de beste plek waar je geen stijve lul kan krijgen. Het ideale strand weer, niet te warm met een lekker windje en vond het ook niet echt druk, tot het vloed werd en strand een stuk kleine werd. Al met al een heerlijke dag en hoe ga je kinderen uitleggen hoe een mossel van binnen uit ziet ?

Zijn mijn voeten wit he !

8 gedachten over “Zon Zee & NudistenStrand”

 1. @ Rene : Ik heb namelijk echt geen bordje gezien.
  @ Vedat : Misschien zijn we mekaar gekruist, was ongeveer om 13 uur ongeveer tussen scheveningen en kijkduin, strand pad 8
  @ Op het strand zelf 🙂
  @ Hoe ouder je word hoe minder het je kan schelen geloof ik.
  @ ha ha, ben geen held met fotoshop en het was nog ook met mijn mobiel.

 2. Als ik dat geweten had, Madbello. Ik was gisteren ook aan het strand. Niet op het strand hoor, want ik ben al snel de duinen in gefietst. Tot aan IJmuiden heb ik zo dicht mogelijk langs de zee gefietst.

 3. Uitleggen hoeft niet, als ze willen komen ze er zelf wel achter.

  Ja, Nederland is leuk, je komt zomaar opeens naaktlopers tegen, achter wat bordjes.

Reacties zijn gesloten.