Dit WebLog is Medegefinancierd door de Europese Unie

image_580.jpg

Bedankt bedankt, mijn dank is groot Europa. Een Europese vlag kan ik nog net aan, maar van zulke borden draait mijn maag om en krijg spontaan kokhalsneigingen. Wat wil zo’n boord nou vertellen ? Dat we dankbaar moeten zijn dat de Europese Unie ons help om ChinaTown in Den Haag te Herinrichten ? Volgens mijn heeft deze welvarende stad het geld niet eens nodig als ze met het gemeenschapgeld pleintjes in Suriname gaan opknappen en buiten het feit dat van een herinrichting weinig te zien is behalve dat het opnieuw bestraat is. De Europese Unie is de grootste oplichting zaak van de Europese geschiedenis waar de burger zonder pardon word bestolen om zoutzuur druppels terug te krijgen. Wat is voor het volk het voordeel van een Europese Unie ???

3 gedachten over “Dit WebLog is Medegefinancierd door de Europese Unie”

  1. Ach, de EU; het nog niet geboren kindje met een open ruggetje. Gelukkig ligt het komende half jaar het voorzitterschap bij Frankrijk, reken maar dat Sarko zijn punten namens Frankrijk zal willen proberen door te drukken. De EU is een schip met vele kapiteins dat wordt zonder twijfel een ramkoers met een lange zig-zag-beweging šŸ˜‰

  2. Het enige wat de EU doet is geld zuigen. Ik word er misselijk van als ik dit zie want ik vind die hele EU een flinke bedreiging!

Reacties zijn gesloten.