Onthulling & Alarmbericht

guillotines.jpgAls je het mijn vraagt is dat een zeer merkwaardig vreemd bericht wat boven mijn voorstelingsvermogen en fantasie te boven gaat. BIZAR. Nieuws uit Amerika : Alarmbericht: Pamela Schuffert in groot gevaar. ONTHULLING GUILLOTINES : LEGERSERGEANT OP DE VLUCHT, MILITAIREN OPGEPAKT. Pamela Schuffert, reporter over de Nieuwe Wereld Orde-concentratiekampen en de komende Staat van Beleg, is in groot gevaar. Ik zou zeggen lees het verder op: Argusoog.nl en het oorspronkelijk vertaald bericht stond op: stormwaarschuwing.wordpress.com om die andere reacties te lezen. Maar zo als het staat betekend dat de Nieuwe Wereld Orde jouw over niet te lange tijd een kop kleiner zal maken met de nieuwe super snelle ontwikkelde High-Tech GUILLOTINES .

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Onthulling & Alarmbericht”

  1. Het klinkt interessant, maar ik klik niet door. We zullen het zien. Is het dit niet wat ons zal kappot maken, is het wel wat anders 😆 in de tussen tijd blijf ik lachen..

Maak mij blij en geef reactie :D