Jouw geld is bewust minder waard

Harder werken en steeds minder kunnen doen met wat je verdient. het bewijs dat je genaaid word is nu wetenschappelijk bewezen. Multinationals en regering manipuleren de markt met de truck van rente en inflatie en speculeren op de voedselcrisis. Het grote spel dat bijna niet te doorgronden is en de mens weer afhankelijk maakt tot bijna een huisdier. Om een lang verhaal kort te maken : Het Internationaal Instituut voor Sociale Geschiedenis heeft op zijn website een koopkracht-omrekenmachine. Een vergelijking van de koopkracht van de gulden vanaf het jaar 1450 met een ander jaar en je zal zien dat geld steeds minder waard word. De Telegraaf

11 gedachten over “Jouw geld is bewust minder waard”

  1. Sinds de euro heb ik wel steeds meer het gevoel dat ik genaaid wordt door de prijzen, want omrekenen bezorgt echt koppijn…Pakje shag 5,40 euro…da’s bijna 10 gulden of al meer?

  2. Weg met het monetaire systeem en laten we weer met z’n allen overgaan op ruilhandel? Exit met alle bankiers, tja maar dan moeten we met z’n allen opkomen voor onszelf……en dat kunnen we niet meer? We zijn allen slaaf van de consumptiemaatschappij en de individualisering geworden, money makes the world go round!

  3. Het geld van iedereen wordt minder waard, ook het geld van de rijken die alles en iedereen manipuleren.

  4. @ Belinda : Het enige wat ik niet heb zijn schulden 🙂 Maar de vraag is hoe lang je nu moet werken voor een brood in verschil met 10 of 20 jaar geleden.

  5. En democratie en vrijheid van meningsuiting zijn de toverspreuken waarmee het volk elkaar klein en dom houdt..Is een zelfregulerend mechanisme.

Reacties zijn gesloten.