ATHENE I Power

partij-nee.jpg

De grootste internet HIT van het moment. De mensen achter de Belgische Partij NEE hebben een vermakelijke soap serie op YouTube die super scoort dankzij de sexy Tania, die belooft 400.000 jobs en een nieuwe politieke cultuur. Ik heb het even vluchtig bekeken en kan niet anders zeggen dat ik hier heel vrolijk van word. Het is grappig en nu maar wachten dat het in Nederland uitgebracht en Nederlands ondertiteld word, omdat dit echt fun is. De onderwerpen zijn zeer divers en een van mijn favoriete is deze hier onder te zien. De rest kan je op hun I Power.com bekijken en niet te vergeten de YouTube channel van : AtheneWins. Veel kijk plezier. Via dutchcowboys


6 gedachten over “ATHENE I Power”

  1. “misschien wat voor Rita Verdonk:-)”

    Ik denk niet dat een toezegging van Rita om blowjobs uit te delen aan kiezers erg veel extra stemmen op zal leveren 😉

  2. Ik vind deze verpakking best leuk, al hebben de videos die ze gemaakt hebben niet meer met de politie te maken. Het zijn gewoon funny internet activisten en volgens mijn niet meer met die NEE Partij te maken.

  3. Wendy van Wanten goes politics, moet niet gekker worden?! Al is een slechte boodschap nog zo mooi verpakt, het blijft stront met een lintje erom heen? Ach ja, we leven in een tijd dat de vorm belangrijker is dan de inhoud.

Reacties zijn gesloten.