Large Hadron Collider Deeltjesversneller

Gevaar voor aarde of heel nuttig ? Geval een : De kans is dat het ontstaan van ons universum verklaard word of niet, in beide gevallen zijn 5.000.000.000 belasting euro’s door de goot gespoeld. Geval twee : De kans bestaat dat deze monsterlijke machine mensetende draken produceert en procentueel gezien is de kans even groot dat er een zwartgat ontstaat die de hele aarde zal verzwelgen. Is dat niet handig ? Eindelijk gaat de wetenschap iets nuttigs doen die het universum zal verlossen van deze menselijke schande en natuurlijk mijn nieuwe huis hellemaal voor niets opgeknapt. Ergens in April zullen de eerste proeven met de Large Hadron Collider worden uitgevoerd en als je aarde op zijn grondvesten voelt schudden weet je waardoor het komt, maar Walter L. Wagner en Luis Sancho willen de wereld van de ondergang behoeden. Daartoe hebben ze een rechtszaak aangespannen tegen CERN met de hoop om die experimenten tegen te houden. We zullen zien. NOS.nl & DAG.nl of misschien iet meer voor nietnuttig.nl 

9 gedachten over “Large Hadron Collider Deeltjesversneller”

  1. Het onderzoek naar anti materie gaat door; ik heb natuurlijk wel wat angst maar dat komt meer doordat ik het onderwerp kwantumfysica niet zo goed begrijp en het feit dat in het verleden ook onderzoek werd gedaan naar atoomsplitsing, daar genieten ze in Japan nog steeds van. Wetenschap wordt regelmatig doorontwikkeld voor de “war machine” en niet altijd voor goede doeleinden…..

  2. Ik hoop alleen maar dat we er iets goeds aan over houden, zoals, oneindige energie ofzo… 😉

  3. Zullen al die Oranjeverenigingen toch niet voor niets al die feestelijkheden georganiseerd hebben, gaan we straks met onze versierde fietsen door het zwarte gat.

  4. IK heb een docu gezien hierover, en zal zeker een probleem kunnen opleveren.. We zullen het zien, of niet natuurlijk..

  5. Hehe ze hebben eindelijk de oplossing gemaakt voor kansloze mensen zoals in Kanaleneiland schilderwijk enzo. Gooi dat apperaat aan en flikker al dat uitschot zo dat zwarte gat in gratis en voor niet een enkeltje ruimte reizen jullie maken hier een hoop mensen mee blij 😀

  6. @ Nietsnut : Nee hoor, geen 1 april grap. Vandaag heb ik de sleutel gekregen, vanavond de maten opnemen en dan begint het werk langzamerhand, alles op zijn tijd en de kans zal bestaan dat ik met de tijd dat ik over heb alleen maar zal blijven bloggen zonder reactie en ik moet nog van mijn werk vrij krijgen.

  7. ik zeg dat is meer iets voor Nietnuttig.nl, ik dacht trouwens dat je zou stoppen, of was het wel een 1 april grap?

Reacties zijn gesloten.