Mensen opgelet ! Zeer schokkend binnenlands Nieuws. Sluit je ramen en doe de gordijnen dicht.

Sorry voor het ongemak, maar dit is een Telegraaf Twingly Test : Jouw blog item via Twingly op Telegraaf.nl en hier onder volgen een paar meest gelezen nieuws items van de Telegraaf van vandaag. Zo maar om te kijken of de lezers van de Telegraaf.nl wel op Twingly klikken.

Pieper weg na vrijlaten TBS’erLucia de B. voorlopig vrijBalkenende: Het bewijs ligt erRapper vast voor bedreiging WildersWilders dreigt premier met opzeggen vertrouwenFitna-debat: de opvallendste quotesOntmaskering van Geert WildersWeer aangifte tegen Jos Verstappen

9 gedachten over “Mensen opgelet ! Zeer schokkend binnenlands Nieuws. Sluit je ramen en doe de gordijnen dicht.”

  1. Waarom het bij jullie niet werkt weet ik niet, maar denkt dat het misschien iets technisch zo ingesteld staat, maar denk echt niet dat censuur is, als ze daar ook aan moeten wagen en anders hadden ze mijn ook gelijk uit moeten donderen met dit test itempje. Maar dit item heeft alleen gisteren 52 clicks van uit de Telegraaf gegenereerd en dat vind ik opzicht niet slecht en een teken dat lezers sporadisch wel eens op die Twingly klikken en dat wou ik even weten.

  2. Heheh bij jou werkt het wel maar ik denk dat mijn blogje niet doorgelaten was omdat het best negatief is over censuur van Telegraaf

  3. @ Mark : Dit is eenmalige test en eigenlijk heb ik geen opmerkingen, ik vind het een geweldig tool ;-)Echt leuk.

  4. @madbello we hopen met Twingly alle bloggers de gelegenheid te geven relevante links te plaatsen naast onze artikelen. Probeer alleen te linken naar artikelen die relevantie hebben met je post. Als je nog opmerkingen hebt, dan horen we het graag!

  5. Ik heb even snel in de stats van 1 en 2 april gekenen en resultaat van het vorige twingly item zijn 20 kliks van twingly zelf en 9 van de telegraaf, waarvan het laatste de helft door mijn zelf veroorzaak zijn.

Reacties zijn gesloten.