Gregorius Nekschot Interview – Danish TV

Donderdag 28 februari opende het Deense journaal met Gregorius Nekschot. Een en ander in verband met het afbeelden van De Profeet (v.s.o.p.),terrorisme, cartoonrellen, de Vrijheid van Meningsuiting enz. enz. Deense nieuwszender TV2


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

5 gedachten over “Gregorius Nekschot Interview – Danish TV”

  1. Ja die soldaten zitten er ook voor nop. Het land is zo groot en de militaire zijn er met zo veel dat het dweilen met de kraan open is.

  2. Vanmiddag zag ik op tv hoe Afghanen de Nederlandse en Deense vlag verbrandden.
    Deze voorstelling was mi geregisseerd door de Afghaanse overheid.En JP en Jaap de HoopScheiterd maar met de billetjes bij mekaar zitten, gewoon de troepenterug halen en stoppen met geld pompen in die zandbak, dan rot die religie vanzelf weg.

Maak mij blij en geef reactie :D