Alliance Dillema Project UPDATE

 

Het Alliance Dillema Project. Afgekort ADP heeft een nieuwe jasje en is verhuist naar een super strakke omgeving : zeza.nikolski.eu Het doel is dat je met ADP intro een eigen filmpje maakt en hoe je het doet maakt niet zo veel uit. Je upload het naar bv. YouTube. Meld je aan op het forum, je zet het daar op en op een afgesproken tijdstip maken alle aangemelde bloggers een item met de ingezonden video’s met vermeldingen. Ook mee doen ? Meld je aan op het : Alliance Dillema Project forum een actie van Nikoski.eu en hier een voorbeeld van mijn item van vorige maand : Alliance Dillema Project deel 1 Dus doe mee en als je vragen hebt en de regels wilt weten, ben je op het forum meer dan welkom.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “Alliance Dillema Project UPDATE”

Maak mij blij en geef reactie :D