Verarmd Uranium is gezond

madbello-nl.jpgDepleted Uranium U-238. Afval van kerncentrales word gebruikt in munitie en gepantserde tanks. Professor Keith Baverstock zegt voor een commissie van defensie in de tweede kamer dat er meer epidemiologisch onderzoek of meer laboratoriumonderzoek nodig is voor hard bewijs dat het kanker veroorzaakt. En weer vraag ik mijn af of die professor werkelijk een achterlijk idioot is met het verstand van een pinda en de zittende politici rand debielen zijn waar het verstand niet langer reikt dan hun lul lang is. De wereld op zijn kop, eerst bewijzen dat afval van een kerncentrale kanker zou kunnen veroorzaken ??? Dat lijkt mijn nogal logisch dat je daar kanker van krijgt, als lood al ongezond is. Smijt maar weer een bak met geld weg voor onnodig onderzoek, de belasting betaler breng het wel weer op, ratten genoeg op deze wereld en weer een bewijs dat de politiek achterlijk is of anders crimineel. Jij mag het zeggen en wie nog niet begrijpt hoe ernstig de gevolgen van deze stiekeme kernoorlog zijn, moet even een half uurtje kijken naar deze Nederlandstalige documentaire en vergeet ook niet de uitzending van NetWerk te kijken van afgelopen Dinsdag. Voor aanvullende info lees de speciale : Zapruder DU editie 

detweedekamerib2.gif

6 gedachten over “Verarmd Uranium is gezond”

  1. In Servie zijn gigantisch veel mensen ziek geworden ws. door verarmd uranium in munitie. Heb dit gehoord van familie.

    Keith legt het voor in het naieve nederland, dan komt het onderzoek tenminste niet voor zijn rekening.

  2. Dit soort onderzoeken worden volgens mij alleen maar gedaan om tijd te winnen, over 10 jaar wordt dan gezegd: ja, het blijkt toch schadelijk te zijn maar nu gebruiken we andere middelen. Die zullen dan ook weer schadelijk zijn maar dat moet wederom weer onderzocht worden?

  3. Mja, ik had ook zo’n Knap Stuk van een achterneef, tot ‘ie iets in het leger ging doen en ja, ook met dat griezelige materiaal en hij na een paar jaar doodging aan een hersentumor. “Allemaal Toeval natuurlijk. Puur Toeval.”

  4. Laat hem zelf dan publiekelijk maar een dosis nemen dan als het zo gezond is heeft ie daar vast geen problemen mee

  5. Ik schreef er ook al eens over ja. EN wat mij het meest tegen zit, is dat er kinderen Leukemie krijgen door ammo wat overal rondslingert in hun speel en leef omgeving… Daar baal ik echt van

Reacties zijn gesloten.