Jezus is niet gekruisigd

Jezus werd niet gekruisigd. En dat wetenschappelijk vastgesteld door theoloog Gunnar Samuelsson van de Universiteit van Göteborg. Is dat geen Godslastering of zo iets als holocaustontkenning??? En nu jij! NU.nl

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Jezus is niet gekruisigd”

  1. Nee, dat is geen godslastering. Overigens zijn er al jaren diverse wetenschappelijke onderzoeken waaronder overigens ook door prof. dr. B. Smalhout (Je weet wel, die geleerde die sinds kort verdacht wordt van verboden wapenbezit?) over hoe die kruisiging er nu aan toe is gegaan. Discussies zoals of Jezus nu aan de handen vastgespijkerd is of nu door de polsen vastgespijkers. Was het een kruis of misschien eerder een paal met een T-stuk, of zoals deze wetenschapper beweerd alleen een paal.

    Ik ben er zelf niet bij geweest toen zo'n 38 jaar na Christus maar in ieder geval heeft er iets met een man, iets met vastbinden/-nagelen , ergens aan, ervoor gezorgd dat een man gestorven is?

Maak mij blij en geef reactie :D