2 jarig kind die 40 sigaretten per dag rookt (VIDEO)

Hier de echte beelden van Ardi Rizal, een twee-jarige baby uit Sumatra. De regering heeft beloofd een auto voor de ouders te kopen als hij maar stopt met roken. De vader reageerde zo iets van: ”dat zijn zoon er gezond uitzien en dat hij het probleem niet ziet, behalve een klein beetje overgewicht”. De 30 jarige vader gaf zijn zoon op 18 maanden zijn eerste sigaret. Kijk en huiver.

UPDATE: JAKARTA – De tweejarige Indonesische kettingroker Ardi Rizal is afgekickt. NU.nl


EMBED-Ardi Rizal – The real SMOKING BABY !! – Watch more free videos

 

Tweejarige roker zegt sigaret vaarwel

De Standaard – ‎Een tweejarige Indonesische jongen die wereldwijd hoge ogen gooide omdat hij dagelijks zo’n veertig sigaretten rookte, zegt na een maand therapie voortaan

Via: gawker.com

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

8 gedachten over “2 jarig kind die 40 sigaretten per dag rookt (VIDEO)”

  1. Wow dit is dus echt niet oké he ik vind dat zulke mensen echt hun hoofd beter moeten gebruiken. buiten dat het vreselijk ongezond is voor dat kind is het ook nog eens ronduit gevaarlijk. Als je ff niet oplet staat je huis in brand of erger je kind!. Nee ik rook zelf ook en ik heb een kleine van 19maanden maar ik rook netjes buiten hoor ook in de regen. ik vind dit kindermishandeling en ik vind dat het ook zo behandeld moet worden. duss weghalen daar dat kind.

Maak mij blij en geef reactie :D