De opstand is begonnen

Maar zij zien het niet. Ongemerkt na 7 maanden van madbello.nl, heb ik hier mijn 1000ste item geplaatst : madbello.nl/?p=1000 en zo als je kan zien gaat madbello voor kwantiteit in plaats van kwaliteit en iedereen zijn eigen prioriteit.

Maar waar het vandaag om gaat is dat niemand het nog weet, de opstand is begonnen: Een hopeloos achterhaald politiek systeem, krakend in zijn voegen, dat alleen met een revolutie aan zijn eind zal komen. Maurice de Hond (ook een bello) in De Pers en onderschat Jeroen de Kreek niet met zijn ongezouten mening en een pot sambal. Zelf zijn detentie heeft hem niet verzacht en dubbel zo hard is hij terug gekomen : Help ! Balkenende is gek ! En niet zo zuinig ook !

Als hij door officials onderzocht wordt is de kans groot dat hij tbs opgelegd krijgt. Nederland word geleid door een gek en idioot. Moslim terrorisme mag niet, maar christen terrorisme mag wel. De zwijnenstal die Balkenende en zijn CDA van de Nederlandse democratische rechtsstaat gemaakt hebben is iets om ons diep voor te schamen. Aldus Jeroen de Kreek in De zwijnenstal van Balkenende op het scherp van de schede, met mijn derde mok koffie op deze heilige klokkenluidende zondag ochtend. Ook een goedemorgen.

6 gedachten over “De opstand is begonnen”

  1. @Jeroen de Kreek : GVD, wat gaat de tijd snel, het is net de dag van gisteren. Alleen echt jammer dat de linken van Witheet.com het niet meer doen, het was echt een mooie site en mis het nog steeds.

  2. Het CDA en hun coalitiepartners hebben sinds hun hernieuwde aantreden in dit kabinet nog geen enkel deukje in een pakje boter geslagen. Maar kennelijk zit dit land vol met mensen die enorm bang zijn voor veranderingen, dus gaan ze bij iedere verkiezing voor “zeker” en willen ze dat alles bij het oude blijft? Dus stemmen ze maar wederom in de Christen-partij voor geloof en vaderland. Mijn vaderland is het hierdoor al lang niet meer, bah: hypocrisie van de democratie

  3. En het beroerde is dat hij ook nog eens gekozen is door het overgrote deel van de Nederlandse bevolking. Wanneer worden we eens wijzer??

  4. Ik zat er van de week nog aan te denken, als je ziet wat er voor de gewone burger naar de kloten is geholpen sinds 2002, en iedereen loopt te zeiken en te klagen, maar je krijgt niemand de straat op. Mij persoonlijk maakt het geen reet meer uit, die 20 jaar dat ik nog rondloop red ik me wel, is het niet wit dan wel zwart. Maar als je jong bent dan kan ik me voorstellen dat je er geen gat in ziet, de eisen die aan je gesteld worden zijn bijna niet meer te voldoen, en als je dan kijk wat je met je schamele salaris kunt doen, het is net genoeg voor je vaste lasten en de belasting.

  5. Helaas wonen er te veel christenen die deze vent wel zien zitten. Hoelang ze dat nog blijven doen weet ik niet. Het is echt triest om te zien hoe het land omzeep geholpen is in 3 onafgemaakte kabinets periodes

Reacties zijn gesloten.