Marokkaanse Lonsdalers

Ab en Sal geven een les Maatschappijleer op een vmbo-school met het thema racisme en discriminatie. Weet niet of ik dit serieus moet nemen, maar blij dat ik niet meer op school zit. Hier onder een fragment van uitzending gemist of anders kijk de volledige uitzending van Ab en Sal op de NPS Ik moest wel met verbazing om de tegenstellingen lachen.


Oh nee alweer een moskee !!


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

6 gedachten over “Marokkaanse Lonsdalers”

  1. Also, also, also….Herr Weirdo; het is toch juist humoristisch en grappig om te zien hoe ieder mens vooroordelen heeft en zo óók de allochtone medemens t.a.v. andere groeperingen en “nederlanders”? Humor verbindt mensen en haat verdeelt hen.

Maak mij blij en geef reactie :D