Goggle Jacket

gogglejackets.jpgIk heb het gevonden. Het ultieme antwoord op de Burka en de boerkini. Als je het mijn vraag word dit de nieuwe straatmode van 2008. Bij catapult.co.uk kan je het kopen voor een schappelijk prijs van ruim 60 pond, breek mijn nek als dit het niet word en om het hellemaal compleet en natuurlijk te maken, de Vibram Five Fingers aan je voeten. Het jeukt om mijn creditcard uit het laatje te trekken en het te bestellen, leuk om daar mee 19 maart op de Dutch Bloggies te verschijnen. Hellemaal waterdicht en niet te vergeten twee binnenzakjes voor je mobiel en je iPod. Via het Zaplog & zbdigitaal. Heerlijk tegen dit koude weer en de bewezen schadelijke UV-straling van de zon.

goggle-jacket.jpg

16 gedachten over “Goggle Jacket”

    1. @madbello Hahaha, voor Links- en Rechtsdenkend een prima anonimiteitsgarantie!

  1. Beide afschaffen (iedereen die iets te verstoppen heeft het land uit !!!) aanpassen aan de Nederlandse Cultuur ook al zijn we 20 jaar telaat. Klompen dragen gaat weer tever terug hahahaha…
    Ik lach wel maar ben niet blij met de Nederlandse cultuur van NU…..

  2. Het is in ieder geval aardig uit te houden in deze winterse omstandigheden. In de zomer lijkt me dit iets minder comfortabel.

Reacties zijn gesloten.