Hooligan wear

holigan-wear.jpgDit is het ultieme antwoord op de Burka. Het schrijnt onder de jongere in Engeland een rage aan het worden en de winkels kunnen het niet aanslepen. Ze zijn goedkoop en vooralsnog niet verboden, als de Burka mag, waarom dit niet ? Nu nog in Nederland.

Update: Lees hier verder waar je het wel kan kopen: Ik heb het gevonden. Het ultieme antwoord op de Burka en de boerkini. Als je het mijn vraag word dit de nieuwe straatmode van 2008. Bij catapult.co.uk

burka-wear.jpg

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

9 gedachten over “Hooligan wear”

  1. @ Geertje : Ik heb niets tegen hoofddoekjes en ook nooit last daar van en ook niet van de Islam. Het zij de ongelovige jeugd waar je last van hebt. Maar zou benieuwd zijn hoe de politiek daar op reageert. Ik zou het wel een patstelling vinden.

Maak mij blij en geef reactie :D