Elf your self

elfyourself.jpgHet is onvermijdelijk. De kerstdagen komen er aan en niemand ontkomt daar aan. Na de rage van 2 girls 1 cup is Elf your self volgens mijn de nieuwste kerst rage, mijn mailbox thuis en op mijn werk word overspoeld met deze geinige kerst groet. Plak de foto van je zelf en je naasten en maak een leuke kerstdansje : Elfyourself.com en als je echt niets weet te verzinnen om voor de kerst te geven, hier is de madbello tip : 2 girls 1 cup T-shirt

Bearforce1 – Christmas is here  


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

8 gedachten over “Elf your self”

  1. ik heb problemen met mijn foto uploaden in het elfje, als ik het elfje upload, dan springt de site weg, hij geeft wel aan dat er iets met internet explorer is, iets met de toepassingen.. kan iemand m’n verder helpen. vriendelijke groet. Femke.

  2. Wel grappig om jezelf zo terug te zien als elfje. Eens een keer wat anders natuurlijk. En de ontvanger van de kaart zal het ook wel kunnen appricieren.
    Want het is in ieder geval iets anders dan een doornsnee kerstkaart.

    En wat betreft die Elvis auto die is van mijn oom.
    Hij is lid van een Elvis club.

Maak mij blij en geef reactie :D