Berlusconi heeft ook het Vaticaan omgekocht

Waarom hij wel en alle andere gescheiden mannen niet?

Dit is weer een duidelijk voorbeeld van Katholieke en politieke schijnheiligheid. Is er nog iemand die zulke mensen en instituten serieus neemt?

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “Berlusconi heeft ook het Vaticaan omgekocht”

  1. Nee, het Vaticaan is niet omgekocht door dit narcistische trolletje maar het Vaticaan vindt het wel heel fijn dat een absolute heerscher zich tot de kerk richt. Iets met samensmelten van machtsblokken want de katholieke kerk wil eigenlijk net zoals de islam liever niet dat machten gescheiden zijn ("Trias Politica"). Eigenlijk heeft de kerk spijt van deze scheiding en probeert krampachtig aan een inhaalrace te komen, jammer dat ze de laatste tijd alleen de publiciteit een beetje tegen hebben?

  2. Makkelijk, Geld stinkt niet. Zeker als je er genoeg van hebt of krijgt. Het is daar nog steeds een grote boevenbende. Vroeger noemden ze dat de maffia. Tegenwoordig noemt men dat het katholieke geloof.

Maak mij blij en geef reactie :D