Ad van Rooij geintimideert door Justitie

Ligt het aan mijn of is ons justitieel apparaat hellemaal in zijn bol geslagen en of dat aan de hooggeplaatste pedofielen op justitie ligt weet ik ook niet. Maar Klokkenluider Ad van Rooij die wegen smaad was aangeklaagd door houtimpregneerbedrijf van Aarle is op zeer dubieuze manier behandelt door Justitie, zo erg dat hij de minister van Justitie mr. E.M.H. Hirsch Ballin eisen dat hij vanaf heden mij een openbare bescherming geeft, zoals dat in elk democratisch land het geval is, behalve in Nederland. Lees het volledig verslag hoe het in de rechtbank in Den Bosch is toegegaan : Intimidatie en dictatuur in rechtbank Den Bosch 

5 gedachten over “Ad van Rooij geintimideert door Justitie”

 1. Dit is gewoon om bang van te worden. We worden dus gewoon de mond gesnoerd. Nederland is dus verworden tot een politiestaat waarin vragen keihard wordt afgestraft terwijl de werkelijke criminelen onschendbaar lijken. Heel erg verschrikkelijk. Bijna Kafka achtig. Het lijkt wel of de duivel ermee speelt. De vrijheid van meningsuiting is niet door een zogenaamde hofstadgroep om zeep geholpen maar door een bende corrupe dienaars van de wet die erg goddeloos lijkt geworden. Wanneer ganan ze de echte criminelen aanpakken? Ik zie ze dagelijks maar oom agent heeft meer aandacht voor andere zaken. Ach ja bevel is bevel en zelf nadenken wordt tegenwoordig dus afgestraft zodanig dat je geen boe of bah meer durft te zeggen en dus maar naar de gouden kooi gaat kijken. immers met het systeem mee gaan is het makkelijkst en precies wat ze willen. Zolang je maar consumeert en netjes in de rij loopt.

 2. Dat kan haast niet waar zijn, maar zoiets verzin je ook niet.

  De rechtbank maar voor de rechtbank?

  En welke is dan wel oke?

 3. Beste Vedat je schreef:"al vind ik wel, dat de namen van de rechter en anderen niet genoemd hoeven te worden. Zij vertegenwoordigen het OM en treden niet op als persoon."

  dat mag jij best vinden , de wetgever heeft dat anders besloten. Om belangenverstrengeling te voorkomen MOET de rechtbank VOOR de zitting bekend maken welke rechters de zaak behandelen.Als je vindt (bijv door het bij-banen register op internet doorzocht te hebben) dat er klaarblijkelijk belangensverstrengeling plaats heeft vanwege de bijbanen van 1 rechter kun je verzoeken om een andere rechter.

  Mmm de rechters vertegenwoordigen de rechtbank het OM wordt vertegenwoordigd door de Officier van Justitie.

  Verder is het schandalig hoe de gemeente , het OM en deze rechtbank optreden tegen dhr. de Rooij.

  Succes !

 4. Wat een gedoe zeg, daar in Den Bosch. Natuurlijk horen zittingen openbaar te zijn, al vind ik wel, dat de namen van de rechter en anderen niet genoemd hoeven te worden. Zij vertegenwoordigen het OM en treden niet op als persoon.

Reacties zijn gesloten.