Karst T. werkte voor prins Willem Alexander

Breaking!!! Karst Tates werkte voor prins Willem Alexander. Verzin het zelf niet, lees het zelf maar op primeurjagers.nl. Moet nog in de Story komen maar de RVD heeft nog geen reactie gegeven. Zal het waar zijn of een ordinaire HOAX?

UPDATE 02: Het verhaal gaar hier weer verder, de RVD en het OM ontkennen met klem dat Tates ooit voor het Koningshuis heeft gewerkt, maar de kans bestaat dat hij wel voor het beveilingsbedrijf heeft gewerkt die voor het Koningshuis werkte, in de Elsevier.nl. Tomas Ross: Karst Tates werd hoogpersoonlijk door de kroonprins ontslagen.
UPDATE 01: Nu op NU.nl met meer info en Telegraaf.nl kopt het ook lekker in.3 gedachten over “Karst T. werkte voor prins Willem Alexander”

  1. De bron waar deze informatie vandaan komt is niet een heel betrouwbare (Tomas Ross AKA Willem Hoogendoorn die regelmatig via de Story/Privé het koninklijk huis aanvalt) maar als er maar iets waar is van dat Karst Tates gewerkt heeft als beveiliger ergens in de hofhouding van het koninklijk huis en daar ontslagen zou zijn dan heeft de Royal Family nog aardig wat uit te leggen aan het volk?

Maak mij blij en geef reactie :D