Boodschap van SimBeSim aan @Mutsaerts & BAHbello (madbello)

Dit is een waar eerbetoon van de super uber virtuele junk van het net SimBeSim aan mij. En nog wel in een adem samen genoemd te worden met Mutsaerts  🙂 het eerste video is nog kort en krachtig, maar bij het tweede video kan je beter gelijk skyppen naar minuut 4:45. Niet dat het veel zinnig is om daar naar te luisteren, maar persoonlijk vond ik het wel fun om dit al googlelend tegen te komen.

SimBeSim — 27 januari 2010: Madbello wordt omgedoopt in BAHbello , Mutsaerts is Wim Heesterbeek van geenstijl.nl

SimBeSim — 30 januari 2010: Apen stel ik voor om op te rotten


Maar Euroshopper Bier is echt te ranzig voor woorden, hopelijk is je stuff ook niet zo slecht als je bier 😉


5 gedachten over “Boodschap van SimBeSim aan @Mutsaerts & BAHbello (madbello)”

 1. @Barry: Ik heb natuurlijk er niks mee te maken maar misschien is een oplossing om de klus zelf even te klaren.

  Hier is zijn adres: …………VERWIJDERD DOOR DE REDACTIE……………

  En volgens hem is dat een studenten woning met 2 bellen.

  Een van die mongool, staat Sim erop en ander van hele huis.

  Als je die van het huis gebruikt dan hoeft die junk er in principe niks van te weten.

  En dan, volgens hem, doet hij zijn binnen deur niet op slot. Dus als je komt met een grote hamer, even ongemerkt sluipt bij hem naar binnen en is ie van jou. Je kan ons dan allemaal eindelijk verlichten van dat klote stuk vuil.

  @SirCumSized: tsjaa…

  Helaas weet hij zo psychiaters te bespelen dat ze zijn panisch bang voor hem omdat ie steeds probeert het op te nemen op video zonder toestemming van hulpverleners.

  Een ding is wel duidelijk. Object SimBeSim kan het beste bijdrage leveren aan de psychiatrische wetenschap in een levenloze form.

 2. Jammer dat dwangverpleging in Nederland voor dit soort ontspoorde oostblokkers niet mogelijk is? Zou me niet verbazen als dit heerschap een record aan persoonlijkheidsstoornissen met zichzelf meebrengt? Op zich nog een uitdaging om er achter te komen of deze stoornissen al voor zijn drugs- en drankgebruik aanwezig waren of dat deze tijdens zijn "recreatief" gebruik zijn ontstaan. Op zich kan dit object dus een enorme bijdrage leveren aan de psychiatrische wetenschap, dus kan hij toch een goede maatschappelijke functie vervullen?

 3. @Barry: Maar hij blift wel met van alles en nog wat bezig. Wou dat ik zo veel cams had en zo goed kon monteren 😆 ja ja, het maakt meer kapot dan je lief hebt, maar als je niets liefs hebt???

 4. Deze gast is echt totaly srewed. Niet dat ik denk dat hij iemand wat aan doet, gewoon helemaal stuk door drank en drugs. Beter gewoon even een flinke overdosis nemen en zijn we daar ook vanaf

Maak mij blij en geef reactie :D