Docu previeuw: ”Aardse dagen” op Facebook in Premiere

Earth Days. Op 11 april om 8 PM EST zal de volledige documentaire op Facebook in première gaan met een heuse live video-stream met speech en al. De film beschrijft de geschiedenis van de dagen van de Aarde in de Verenigde Staten en onderzoekt kwesties in verband met de Amerikaanse milieubeweging en wat met die ideale is gebeurd.

De mens heeft zo wat in een mensenleven de aarde verramponert en bevuild. Met de gedachte van de geschiedenis er achter, dat elke grote beschaving en macht die op aarde is geweest ook totaal is vergaan. Dus laat staan wat onze wereldbeschaving nog staat te wachten.


Via: Mashable + nytimes.com

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D