Is Trinidad Jiménez helemaal van de pot gerukt!? EU wil patiëntendossiers met VS uitwisselen

EU wil patiëntendossiers met VS uitwisselen. Is het met de bankgegeven niet gelukt, dan maar met zieken. En vraag me af hoe duur het is om een Europarlementariër om te kopen. security.nl en HA HA HA, deze foto zegt genoeg.

4 gedachten over “Is Trinidad Jiménez helemaal van de pot gerukt!? EU wil patiëntendossiers met VS uitwisselen”

  1. @Marc Petersen; het is alleen in dit geval géén gedwongen keuze tussen slecht én slechter? De voorzitter van de EU heeft zélf het initiatief genomen voor een mogelijke uitwisseling van medische gegevens tussen de EU en USA. Nergens is er sprake van een dwang of noodzakelijke keuze in deze "issue", ze maakt zelf de afweging tussen privacybelang van de EU burger en strategische samenwerking met de Amerikanen…..

  2. Omkopen met Ecovriendelijke Nederlandse bloemen 🙂 Als ik moet kiezen tussen slecht en slechter dan toch liever die EU regels implementeren.

  3. Zo te lezen was en is je opa een wijze man.

    Al word (zelf-)controle steeds moeilijker in de hand te houden. Je moet er echt voor vechten.

  4. En dat is nu net de reden dat SirC. zich vanaf de komst van het EPD heeft verzet tegen zijn registratie van zijn gegevens in dat EPD. Ik vertrouw namelijk de overheid helemaal niet dat zij nauwkeurig met mijn gegevens omgaan? En al zou ik vertrouwen hebben in het EPD of de overheid dan heb ik dit vertrouwen zeker niet in de commerciële zorgverzekeraars die ook bij mijn gegevens zouden kunnen in het EPD. Opa zei het al tegen mij; vertrouwen is goed maar (zelf-)controle is beter!!!

Reacties zijn gesloten.