Broer Ratzinger sloeg kinderen

Broer Ratzinger (Paus Benedictus XVI) sloeg kinderen: NU.nl de TYFUS KANKER TERING katholieke Christen Democratisch Appèl . Het hele instituut is een ziekte, vlucht en herberg voor pedofielen met zieke gedachten die vieze spelletjes willen doen met onschuldige kinderen met een pure onschuldige geest.

De kerk, geloof en welke religie dan ook is de zaad en de verspreiding van het kwaad, dood en verderf.

Maar wat nog schandaliger is dat de politiek en het rechtssysteem dit probleem nog steeds niet wil aanpakken. Summier met geld strooien, pappen en nathouden. Paus beschermt priesters en bisschoppen die kinderen misbruiken en verkrachten ! En de staat houd de hand boven hun hoofd.

Dit hier onder is maar de eerste en beste video die ik tegen kwam uit 2007. Dus kan je nagaan hoe lang dit probleem al speelt en niemand die daar de koppen laat rollen en die viezeriken aan de schandpaal nagelt.
Lidmaatschap Katholieke Kerk opzeggen ?


3 gedachten over “Broer Ratzinger sloeg kinderen”

  1. @SirCumSized: geestelijken geven namelijk toe aan verleiding want zij zijn ook gewoon mens….???

    Dat is nog zacht uitgedrukt, Of liever gezegd pedofielen, het valt gewoon op in vergelijking met andere geaardheid, homo zijn is natuurlijk sowieso taboe, necrofilie zou nog door beugel kunnen.

    Geloof niet dat het celibaat tot pedofilie lijd, ik denk eerder dat bepaalde mensen bewust die tak van de kinderbranche opzoeken, zo als vele andere elke keer beroepen kiezen waar ze toch dagelijks met kinderen dicht kontact kunnen hebben.

  2. @Madbello; fouten toegeven en religie gaan totaal niet samen. Ze zijn bij de kerk nog steeds een beetje aan het wennen dat de aarde en de mens 1.0 NIET door hun opperste baardmans (God, zo u wilt) is gecreërd? Met deze trage vorm van acceptatie kan het dus nog héél en héél lang duren voordat ze tot de conclusie durven komen dat het celibaat misschien niet zo'n slimme uitvinding was. Want ook de geestelijken geven namelijk toe aan verleiding want zij zijn ook gewoon mens….

Reacties zijn gesloten.