Social Plakker de Plak Netwerk

plakkerdeplak-netwerk.png

Vandaag heb ik zo maar drie onderwerpen waar tussen ”haakjes” social network ter spraken kwamen, maar ik denk dat de meeste sociale netwerk wel die van Plakkerdeplak wel is. Zo te zien is hij uit zijn beta fase, dus ook tijd om hem hier op madbello aan te kondigen. Door zijn vele fases is hij heen gegroeid en iets volwassen neergezet en wat zijn capaciteit en kwantiteit betreft is het zeker een mijlpaal, als je vergelijk wat GeenRedactie (kijkers canon) tot die tijd heeft gedaan en de dingen die je daar kan vinden zijn zeer divers dan je op andere social networks kan vinden. Dus het rest mijn niet anders dan te zeggen : Kijk maar rond en als je het leuk vind, meld je aan en dumpen maar. PlakkerdePlak NetWerk.nl en welkom in Olandistan.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

9 gedachten over “Social Plakker de Plak Netwerk”

  1. Ik kreeg bezoekers binnen via Blognetwerk, en ik heb er al behoorlijk rondgekeken. Is zeer sociaal, en zeer goed opgezet. Alleen de snelheid moet nog iets meer opgeschroeft worden..
    But I LOVE IT

Maak mij blij en geef reactie :D