Aldi vs Lidl

Vandaag is echt zo dag dat ik overvallen word door besluiteloosheid. Zo veel nieuws en wetenswaardigheden dat ik niet weet waar ik moet beginnen en ook tijd dat dringt. Zo als jullie weten ben ik een grote fan van het ZapLog, een vernuftig social network, waar vele actuele alternatieve informatie te vinden is en soms grappige dingen. Dus voor vanavond heb ik twee grappige filmpjes daar vandaan. Het eerste is van malloten die in Nederland ongetwijfeld ook zullen rondlopen, kicken op hun nieuwe kapsel en denken daar meer te scoren en alles te neuken wat een gat heeft, gepost door Voer en de tweede is wat de titel van dit item doet vermoeden : de strijd der prijsvechters. Veel kijk plezier en vast tot straks.


Aldi vs Lidl: de strijd der prijsvechters


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “Aldi vs Lidl”

Maak mij blij en geef reactie :D