Een nieuwe madbello Remix voor Projekt Ich en #ELLWATERS

30 oktober bracht Projekt Ich alias Ulf Müller al een single uit met “That You Love Me feat. ELL WATERS”. De derde single van het aanstaande tweede studioalbum dat in de herfst/winter 2021 via Echozone zal verschijnen.

Deze keer kreeg Ulf de vocale steun van Anna Mikhaylova van ELL WATERS/Faltenhall Music Production. Met haar intense en uitzonderlijke stem heeft Anna een stempel gedrukt op verschillende muzikale projecten zoals ELL WATERS en CAMIELA. Ze schreef de teksten samen met Ulf en speelt een belangrijke rol in het vormgeven van het lied door haar opmerkelijke stem om het lied de nodige diepte te geven.

Ulf Müller raakte geïnspireerd om dit nummer te schrijven door de prachtige film “Song For Marion”. Van de Britse regisseur en scenarioschrijver Paul Andrew. Nu zal een andere versie van de originele track worden uitgebracht in de vorm van een speciale editie. De Nederlandse producer Mike Di Bello (madbello) zet zich volledig in voor elektronische housemuziek. In een mum van tijd creëerde hij drie remixversies van “That You Love Me”. De speciale enkele editie “That You Love Me feat. ELL WATERS [madbello remix-editie] ”verschijnt op 25 december. Alle tracks zullen beschikbaar zijn om te downloaden in alle relevante online winkels.

Markus Kühnel van Nocturnal Studios ontwierp de voorkant en alle verdere artwork voor de single release. Jörg Tochtenhagen was verantwoordelijk voor de mastering.
Klik op cover art, en je komt op Bandcamp.com, waar je het kan luisteren en eventueel kopen.