Consumenten weer misleid: bel-me-niet register misbruikt

Daar kan ik Goverdommen zo kwaad om worden. Denk je dat als je registreert bij Het wettelijke Bel-me-niet register niet meer telefonisch lastig gevallen word door die irritante anonieme bellende telefonische verkopers die op de meest ongelegen momenten bellen, heb je het mis. Die klootzakken misbuiken de gegevens van het Bel-me-niet register. Mogen we je niet meer bellen? Dan komen wij gewoon aan de deur.

Het wettelijke Bel-me-niet register stelt zich tot doel om consumenten irritatie over ongevraagde telemarketing te verminderen??? Ik weet het goed te maken. Elke verkopende klootzak die bij mijn aan de deur komt en lastig valt terwijl ik druk bezig ben met bloggen gaat op de foto op internet met een leuke grievende tekst. En misschien wel een leuk idee om een website te maken van foto’s van irritante verkopers die aan de deur komen en deze sticker negeren:

Vooral als je in een flat woond is het dubbel zo irritant, de bel gaat en het duurt een eeuwigheid voor ze boven aan je deur staan als ze niet door iemand anders al zijn binnen gelaten en gelijk voor je deur staan. Meestal van die verbitterde energie verkopers die al 100.000 keer nee hebben horen zeggen en voor ze hun verhaal willen afsteken ik gelijk zeg: “geen interesse” en de deur gewoon dicht smijt en verkankerd ben door die 5 verloren minuten en concentratie door die onzin. De tijd dat ik nog vriendelijk ben tegen ze is voorbij. Ze vragen het om als vuil behandeld te worden. Het zijn de ideale personen om al je frustraties, kwaadheid en problemen op te afreageren.


Bedrijven gebruiken het Bel-me-niet register als basis voor verkoop aan de huisdeur, meldt het Algemeen Dagblad. Van de telefoonnummers die zijn
AMSTERDAM – Wie denkt, na zich te hebben opgegeven bij het ‘bel-me-niet’-register, dat hij niet meer wordt lastiggevallen, komt van een koude kermis thuis.

Opbellen wordt aanbellen?

Steeds meer mensen ontdekken het Bel-me-niet register, schrijven zich daar in en kunnen daarna niet meer via de telefoon worden benaderd.

‘Weer vaker verkoop aan deur’

Dat komt door het Bel-me-niet-register.nl, schrijft het Nederlands Dagblad zaterdag. Nederlanders hebben zich massaal ingeschreven bij het register.

Colporteur terug door succes belregister Dagblad van het Noorden

Bedrijven die met de telefoon hun product aan de man brengen, zijn wettelijk verplicht hun bellijsten te vergelijken met het zogenaamde bel-me-niet register …

Comeback van de colporteur

3 gedachten over “Consumenten weer misleid: bel-me-niet register misbruikt”

  1. ze moeten maar een harder optreden tegn al dat colportage zowel telefonisch als het komen aan de deur hoge gevangenisstraffen boetes helpen toch niet

  2. Zou zo`n super geïrriteerde reactie aan de deur van jouw wel eens op film willen zien ? Kan je geen kleine camera vast maken aan de railing van je galerij ? Dan kunnen we mee genieten en weer een leuk filmpje op Madbello 4.0

  3. Hier ben ik het helemaal mee eens. Ik gooi ook altijd bijna gelijk de deur uit. Ik zeg…geen interesse en doe dan dicht!

Reacties zijn gesloten.