Wilders droom komt uit

Niet dat het kabinet is gevallen. Maar dat criminele Marokkanen terug gestuurd worden naar het land van herkomst. Gezien het feit dat ze daar in Marokko wel weten wat ze met dat vullis moeten doen:

Terreur-Marokkaan in Nederland veroordeelde terrorist Mohamed C. is de van aardbodem verdwenen. Zijn advocaat mr. Yasar Özdemir vergezelde hem. Maar hij raakte hem kwijt aan de Marokkaanse geheime dienst, die nu ontkent dat Mohamed C. ooit in Marokko is aangekomen.

Weg foetsie! Maf verhaal he!?

‘Lid Hofstadgroep na uitlevering verdwenen in Marokko’

Mohamed C., de Marokkaan die werd veroordeeld voor deelname aan de Hofstadgroep en het voorbereiden van een terroristische aanslag, wordt gemarteld in
 

Uitgeleverde terrorist verdwenen in Marokko Trouw 

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

7 gedachten over “Wilders droom komt uit”

Maak mij blij en geef reactie :D