Yuwie

yuwie.jpgBen je aangesloten op MySpace en of Hyves ? Gooi de tent maar dicht en delete maar gelijk je account. Nu heb je Yuwie.com een vergelijkbaar sociaal netwerk met zo een beetje alle mogelijkheden die MySpace en Hyves ook hebben, met het verschil dat Yuwie veel socialer is. Yuwie deelt namelijk zijn inkomsten met jouw en jij word betaald per klik. Als dat niet verslavend werkt ? Hier kan je aanmelden.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Yuwie”

  1. Tjongejonge, weer wat nieuws? Nee, ik kan dat ook niet meer bijhouden, ik heb mijn persoonlijke hyves verwijderd, ik vind er niks aan. Die van SIOE is er uiteraard en die blijft. Al mijn puntlogs weggedaan behalve Eurabia en laat mij maar lekker alleen Eurabia en Rookgordijn houden, het is wel goed zo.

Maak mij blij en geef reactie :D