MADBELLO is ook gevallen: Doe de LSO Stemwijzer (VIDEO)

Zo als jullie misschien hebben gemerkt is madbello ook gevallen, samen met het hele kabinet. Gelukkig niet gegijzeld door een heuse poppenkast, maar door een echt virus, influenza en niet griep zo als ze voor het gemak noemen. lekker futloos dus!


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “MADBELLO is ook gevallen: Doe de LSO Stemwijzer (VIDEO)”

  1. @Madbello; beterschap man; ik voelde al dat er wat met Holland aan de hand was; Mike is ziek, zie je wel?!

    Ik ben nog steeds op zoek naar een stemwijzer waarin de volgende vraag gesteld wordt; uw partij zal om te mogen regeren haar en UW idealen opgeven, bent u het daar mee eens? Want je kunt wel stemmen op partijprogramma's maar wat heeft dat voor een zin als die ideeën uit die partijprogramma's vervolgens weggecoaliseerd worden? Ik zeg twee partijen systeem ook in Nederland!!!

Maak mij blij en geef reactie :D