MultiVersum en het MasterPlan I

Heb je vandaag een beetje fantasie over ? Ik laat vandaag namelijk mijn fantasie hellemaal gaan om de oorsprong van de mens proberen te doorgronden. Dus je bent gewaarschuwd, als je geen zin in onzin hebt sla dit AUB over. Omdat de kans is groot dat je er geen touw aan vast kan knopen.

Je moet je voorstellen dat we in een Astraal Multiversum met zijn vele dimensies en trilling niveaus zitten. En wij hier op aarde en zichtbare universum zitten in een klein laagtrillende verdicht gedeelte en dit alles is terrein voor entiteiten en dimensionale wezens van verschillende herkomst en bronnen. Wij als mensheid en voor de meeste bewoners op deze planeet komen ook van uit een van de vele bronnen en niet direct hier op aarde, maar wat wij thuis noemen, een huis die we nooit meer zullen zien. Dus de gehele menselijke bewustzijn is ontsproten uit die ene bron, wat eerst een was is nu verdeelt, een vlok van bewustzijn zonder notie, gewicht door de astrale golven, nog zonder doel, als spelende baby’s uit die golf gekropen zonder enige beperking van tijd, ruimte en materie, dollend in het oneindige astrale speeltuin.

Bewustzijn zonder ervaring, beperkingen en verwantschap, vrij als een vogel. Maar als onnozele ziel gaat die vrijheid op een bepaald moment vervelen en je gaat zoeken en al spelend zijn we een verdichte bol tegengekomen met vele wachtende zielen en in non-verbale communicatie vragend wat zij aan doen waren. Het antwoord was of wij wouden meedoen aan dit nieuwe spelletje en wij zijn dol op nieuwe spelletjes. Dat spel is het spel die zich nu afspeelt op deze planeet. De enige regel is dat als je daar aan begint het ook moet afmaken, meedoen aan het hele cyclus van geboorte en wedergeboorte, tot je klaar bent om weer een eenheid te vormen. Van uitgaan dat onze individualiteit een gecreëerde illusie is en al de herinneringen ontnomen zullen worden om aan dat spel deel nemen. Dus wij als onnozele vrije vogels zonder beperkingen zijn in de wachtruimte gaat staan. Moet je voorstellen dat van uit een ruimte zonder tijd en materie, wij zijn gaan wachten om aan spel deel te nemen die in een zeer vaste en dichte materie plaats vind en begrenst door tijd en ruimte, een spel die al 100.000de jaren aan de gang is, wat vanuit astraal niveau zeer betrekkelijk is, iets zonder begin en einde.

Dus wij van uit de wachtkamer worden vrijwillig ingezogen door het geboorte kanaal van moeder aarde om plaats te nemen in een vleesklomp. Adem te kort, verstikt door het slijm, pijn, verblind, geen bewegingvrijheid, niet meer kunnen vliegen, beperkt denk vermogens, geen controle van je zijn, bang en gevangen van dit spel. Wij hebben er voor gekozen om dit te spel te spelen, hoe veel spijt er ook van hebben, maar wat we in dit spel kunnen leren in tegenstelling tot andere entiteiten, is het omgaan met de beperkingen van tijd, materie, emoties en alles wat daar mee te maken heeft, bewust worden door het anders zijn en evolueren naar een hoger niveau.

Dit was een kleine introductie van de nietigheid en de onbenulligheid van de mensheid. Maar de groter vraag is wie in Godnaam dit spel opgezet heeft ? Niet God, omdat in dit verhaal God niet bestaat. Dit spel is opgezet door een niet te definiëren Multi dimensionaal wezen, die functioneert zo een beetje als de gedachte van onze linker hersendeel en longfunctie. In de eerste aanzet was dit spel mislukt door de aanwezigheid van alleen planten en dierenrijk, tot de menselijk geest neerdaalde op aarde om een storm van gedachtes, gevoelens en emoties te veroorzaken als kweekvijver, die de voeding en de olie is van dit niet te definiëren Multi dimensionaal wezen en dit was maar een facet van een splinter van een verhaal dat nog gaande is en het zou ook net iets anders kunnen zijn, omdat astrale abstractie moeilijk in woorden te vatten is.

De voorspelling is dat tussen het jaar 3000 en 3500 wij klaar zullen zijn met dit spel en de aarde terug zullen geven aan haar elementen, verder evolueren en een te worden om verder te spelen in hogere regionen. Om een lang verhaal kort te maken. Dit hier alles is maar een schrijnende illusie van de werkelijkheid en alles wat je tegen een andere doet, doet je uiteindelijk tegen je zelf. Van boven af gezien zijn we een dollende mierenhoop zonder doel, gevangen in een illusie van individualiteit met een mechanisme die maar gedachtes genereert om ons te laten denken dat we denken te zijn wat wij zijn om bewustwording te verdringen. Dit was deel een en de kans is groot dat er nooit een deel twee komt.

9 gedachten over “MultiVersum en het MasterPlan I”

  1. Het doet mij verdacht veel ergens anders aan denken. Helaas kan ik er dan ook niet in mee gaan!

  2. Ik denk, dus ik denk dat ik besta…
    Mooi stuk, Mike, ik ben het in grote lijnen eens met dit stuk alleen vraag ik mezelf regelmatig af waarom mijn ziel heeft gekozen om dit spel te spelen? Wellicht als ik een andere vorm aanneem zal ik dit pas begrijpen?

Reacties zijn gesloten.