Het Komt En Het Gaat

Of het is altijd aanwezig. Muziek, geluid, geluidsgolven, moleculen die uiteindelijk ook een frequentie zijn, en alles reduceerbaar tot trilling, of een golf. Dat dus, heb ik de afgelopen dagen, weken en maanden veel van geproduceerd. Als ik zo terug kijk ligt de norm ongeveer op 1 uur muziek per dag, meestal 1 nieuwe track en 1 Mix. Dus alweer hoogtijd voor een muzikale update van wat ”madbello Music Productions” heeft voortgebracht en uitgegeven op eigen label. Het meeste is ook meestal over 1 maand te horen en te koop op Spotify, iTune, Deezer en vele andere platvormen.

Om te beginnen een Remix die ik heb gemaakt. Ben niet erg stijlvast, dus je kan van alles verwachten, zoals deze remix.

Vraag me niet wat voor stijl het is. Worstel altijd met het vinden van een eventuele stijl. Denk je alles te hebben gehad, en krijg je dit! ”The Prayer”, het begint best weird om heel liefelijk over te gaan. Maar niets is wat het lijkt! Ik hou van experimenteren met geluiden en rare sferen creëren, en hopelijk zijn daar misschien liefhebbers voor.

Poker Me! Dit gaat meer naar oldschool House…

En maar over de rest niet te spreken Ik maar liever muziek waar niemand op zit te wachten dan muziek die je zou verwachten 😀

En vergeet niet mijn Mix’s te luisteren op Mixcloud!!! Het zijn er inmiddels 222, en op Soundcloud staan er op het moment 463 tracks, en dat in geen 2 jaar.