Goedkope en Betrouwbare Auto Onderdelen

Een auto kan een grote kostenpost zijn. Alleen al een auto in je bezit hebben, zelfs als je geen kilometer er mee rijdt. Ik heb een kleine Hyunai Atos 1.0 uit 2003, eigenlijk mijn eerste auto waar ik nog nooit pech mee heb gehad, en de afgelopen jaren heb ik het vaak verhuur via Snappcar en dus ook veelvuldig gebruikt door vreemde en jonge mensen, dus soms gaat er wat kapot, maar wat wil je met een auto uit 2003, klaag dan ook niet, de huur opbrengsten hebben meer opgebracht dan de dagwaarde van de auto, en om dat zo te houden is het wel handig al je zelf wat kan sleutelen aan je auto.

Maar persoonlijk heb ik weinig tijd om te gaan winkelen. Naar onderdelen in winkels en sloperijen. Een grote uitkomst is dan ook mijnautoonderdelen.nl, voor 20:00 uur besteld de volgende dag in huis, dat scheelt mij een hoop tijd, zelfs het vervangen van de onderdelen kost mij zeker minder tijd dan als ik de auto naar de garage moet brengen en zien hoe ik naar huis kan komen, en wachten wanneer het klaar is en dan het weer ophalen. Je bent er bijna een halve dag aan kwijt, plus de rekening die je van de garage krijgt, ze vinden altijd wel wat extra’s om te kunnen vervangen. Dus deze auto onderdelen online service bied mij groot plezier en tijdswinst op, waardoor ik meer tijd kan besteden aan mijn muziek, waar ik altijd te weinig tijd voor heb.

De middelste auto is waar ik het over heb. Ik noem het het altijd de schoenendoos op wielen die mij door heel Europa zonder problemen brengt. Laatst brak een stuk van de uitlaat, opzicht vond ik het zelfs niet erg en wel grappig, eindelijk klonk mijn Hyundai Atos 1.0 als een Ferrari, wat een herrie, maar ja! Het moest wel gemaakt worden. Dus ik naar de dichtstbijzijnde Kwikfit, de diagnose was: er moest een nieuwe uitlaat onder, je zou het van een Hyundai Atos niet verwachten dat het twee katalysatoren heeft, eentje net onder de motor waar de uitlaat kapot was gegaan en de andere achter aan de auto. Het probleem was dat er precies voor dat kapotte onderdeel geen namaak onderdelen zijn, en als ik het bij de Kwikfit het zou laten vervangen mijn ruim 900 euro zou gaan kosten, dag winst! Dus ik met de mijn auto onderdelen service en support bellen om te vragen hoeveel het bij hun een uitlaat met katalysator kost. De medewerker aan de telefoon, waar ik helaas de naam niet meer van weet kwam met een lumineus idee: ”maar meneer, u kunt het ook laten lassen”. Dus opzoek naar een lasser in Den Haag, zo kom je ook ergens en weet je wat ik kwijt was!? Je raad het nooit, ik stond echt perplex van verbazing… 35 euro, terwijl de Kwikfit mijn bijna 1000 euros wou laten betalen. Ik heb 50 euro gegeven en zo laten zitten, maar eigenlijk had die fooi, de medewerker van mijnautoonderdelen.nl moeten krijgen.