WTF! Alice in Wondeland geboycot

Fuck! En dat was net een van de films die ik zeker in de bioscoop wou zien, fuck fuck fuck, dan maar vroegtijdig downloaden en laat ze niet zeiken, of eigenlijk tijd om de bioscopen te boycotten met hun fucking te dure popcorn.
Dus de Nederlandse Vereniging van Bioscoopexploitanten (NVB) bepaald wat ik in de bioscoop mag zien en van de andere kant wel ook begrijpelijk van Disney. Hoe langer het duurt voor de DVD in de schappen ligt hoe meer er inlegaal gedownload word. Een middag naar de bios met je gezin ik ook niet echt grappig meer, ik ben zo maar al in 84 euro kwijt.

 Trouw

Bioscopen weigeren Alice in Wonderland

AMSTERDAM – De Nederlandse bioscopen gaan Alice in Wonderland, de nieuwe film van regisseur Tim Burton en distributeur Disney, niet vertonen.

Alice in Wonderland niet in de Nederlandse… Blog.nl (Blog)

Alice in Wonderland in de ban DagjeWeg.nl

5 gedachten over “WTF! Alice in Wondeland geboycot”

  1. Ik hoorde er ook van op. Toch denk ik dat ze op tijd zullen bijdraaien. Het kost ze ook weer inkomsten dit geintje. Twee maanden tussen bios en dvd is ook lang genoeg hoor. Tegen de tijd dat de film hier de bios uitgaat, kan ik de film toch al via Engeland op dvd bestellen dus waar hebben we het nog over.
    .-= Kijk ook eens op Michael Minneboo´s laatste blog item : ..Auto door de vloer =-.

  2. Dan moeten we het maar doen met het ultieme Alice in Wonderland liedje van Jefferson Airplane – White Rabbit;    Het nummer waar onze "hippie" ouders zeer veel pogingen op hebben gedaan om deze tekst te ontrafelen maar het gaat gewoon over Alice in Wonderland toch? Of was het LSD in Wonderland?

Reacties zijn gesloten.