IJsland het nieuwe bloggers paradijs?

Ik hoop van harte dat die wet word aangenomen en zal zeker al mijn blogs verhuizen naar IJsland. IJsland wordt digitale vrijplaats voor bloggers en journalisten, staat in de volkskrant.nl en express.be
Dat klinkt bijna als een sprookje en zo iets van: ”Dit kan niet waar zijn” en vooral na het IceSave drama. Je blijft toch een beetje een bittere smaak houden en kunnen we al ons gegevens die met bloed, zweet en tranen zijn verkregen of bedacht toevertrouwen aan de IJslanders die ”hun” schuld niet willen afbetalen, buiten het feit dat geld IJsland nooit heeft bereik en als rook ergens anders is wit gewassen.
Maar het mooiste van dit al is dat je blog op groene stroom kan draaien, het toverwoord van het moment en via een dikke kabel op de bodem van de koude oceaan de rest van de wereld bereikt en vice versa. Maar! Ja maar, daar is ook en of vele maren aan dit aan.
IJsland blijft een vulkanisch eiland die op de meest onverwachte moment uit zijn nek kan gaan en erumperen en dus op een of andere moment kunnen de servers waar al je sites, blogs, foto’s, tekst en data staan in rook op gaan.

Dat was zo maar mijn idee, maar we zullen de ontwikkelingen volgen en ondanks het IceSave debacle staat Nederland en alle bloggers achter IJsland. Ja toch!?

Maak mij blij en geef reactie :D