5 tips voor de voordeligste autoverzekering, bespaar vandaag nog!

Betaal niet meer voor uw autoverzekering dan nodig is, het hebben van een verzekering is niet goedkoop. Toch kan je een hoop geld besparen op jou premie. Als je van plan bent om te besparen op je premie, dan is het belangrijk om de verschillen tussen de aanbieders te kennen. Daarom kun je het beste alle autoverzekeringen vergelijken. op voordeligst.nl vindt je een groot aanbod van de goedkoopste autoverzekeringen.

Het is belangrijk dat je de onderstaande tips meeneemt in je keuze. Met deze tips bespaar je een hoop geld op je autoverzekering.

Lees alle tips:

 • Tip 1: is jou huidige verzekeraar nog wel de voordeligste?
  Het is goed om elk jaar je autoverzekering te controleren, misschien dat je premie is verhoogt, of misschien ben je elders gewoon simpel weg veel goedkoper uit. Dit kan je makkelijk zelf checken door zelf je autoverzekeraars te vergelijken. Je krijgt meteen een overzicht van de voordeligste autoverzekeraars, bijbehorende voorwaarden en premies.
 • Tip 2: je autoverzekering premie per kwartaal, per half jaar of per jaar. Het grootste deel van de Nederlanders betaald de premie per maand, op deze manier heb je een beter overzicht op de uitgaves. Toch kan je besparen als je de autoverzekering premie per kwart, per half jaar of per jaar betaald. Op deze manier bespaart ongeveer 75 euro,- per jaar. Korting op u premie:
  Per jaar 6 % korting op uw premie
  Per half jaar 3% korting op uw premie
  Per kwartaal 2% korting op uw premie
 • tip 3: heeft u nog wel de juiste dekking? De uitgebreidste dekking is de allrisk autoverzekering. Maar is je auto het nog wel waard om zo een hoge premie te betalen?. Controleer daarom altijd je dagwaarden van je auto. Bij de verzekeraars is er een maximaal
  bedrag dat wordt uitgekeerd bij schade. Als je in de mogelijkheid bent om de schade zelf te betalen of u auto wordt gestolen kan je dit dan zelf betalen? Dan kan je besparen op jou autoverzekering. Met een WA en beperkt casco als vervanging van een allrisk autoverzekering. Jou voertuig is dan verzekerd tegen brand, ruitschade en diefstal.
 • Tip 4: via een tussenpersoon autoverzekeringen afsluiten?
  Vroeger gingen we naar een tussenpersoon om een autoverzekering af te sluiten. De tussenpersoon vertelde wat het beste bij u paste. sinds de komt van internet kan je het zelf regelen. Tegenwoordig hebben de meeste verzekeraar de zelfde voorwaardes van de autoverzekering gelijkgesteld. Als je een autoverzekering af sluit via internet dan bespaart u een hoop
  geld. Door gebruik te maken van een tussenpersoon wordt jou premie
  alleen maar duurder.
 • Tip 5: kloppen jou gegevens nog wel?
  Bij elke autoverzekering moet je vermelden hoe veel kilometers je rijdt
  per jaar. Maar misschien ben je dichter bij je werk gaan wonnen en rij je minder kilometers. Daarom is het belangrijk om deze gegevens door te geven aan jou verzekeraar zodat je premie minder wordt.

Gaat u binnenkort een zorgverzekering afsluiten? Let dan goed op

Een gedachte over “5 tips voor de voordeligste autoverzekering, bespaar vandaag nog!”

 1. Mooi om te lezen dat een WA-verzekering voldoende kan zijn om herstel van ruitschade te dekken. Ik heb op dit moment nog een allrisk-verzekering, maar overweeg om over te stappen.Welke verzekering kan je aanbevelen?

Reacties zijn gesloten.