Altijd stroom voor al je mobiele apparaten(#iPhone & #Android) met de USB powerpack accu van Philips

Dit is echt geen reclame. Maar meer een noodzakelijk levensbelang, aangezien mijn Android G1, mijn alleskunner en steun en toeverlaat bij intensief gebruik in de beste modus geen halve dag volhoud, twitteren en zo, je weet wel. Daar zullen de iPhone gebruiker ook vast last van hebben, maar zelfs een laptop kan je hier mee opladen en gewoon doorgaan met te doen waar je mee bezig was. En dat zonder een stopcontact in de buurt.

Aangezien een loze accu voor een mobiel vaker een stuk duurder is dan deze oplossing: 31,49 bij de wehkamp.nl vind ik het een beste koop, weet jij een betere? En voor de die hard hebben we de PHILIPS SCE 7640 POWER PACK met wel 60 uur draagbare stroom, maar wel ruim 3 keer duurder.

Philips SCE4430 powerpack accu: Met de Philips Power2Go SCE 4430 hebt u altijd stroom bij de hand! Het is dé manier om uw draagbare apparatuur overal op te laden.
Met deze compacte powerpack accu hoeft u in de trein, op vliegvelden en stations – of waar u zich ook bevindt zonder een stopcontact in de buurt – nooit meer zonder stroom te zitten. Werk, bel en luister zo lang u maar wilt.

18 gedachten over “Altijd stroom voor al je mobiele apparaten(#iPhone & #Android) met de USB powerpack accu van Philips”

 1. @Madbello Ik heb het apparaat al…. ben er ook niet heel erg blij mee. Heb jij toevallig een suggestie voor een alternatief?

 2. @Wulffie : Daar is het veel te klein voor denk ik zo maar en @Edwin was over deze apparatje niet echt tevrenden over.

 3. Je hebt helemaal gelijk, maar… ik was vergeten mijn gewone oplader mee te nemen, dus gelijk een praktijk test 🙂

 4. @Edwin: Ik voel me schuldig. Maar wat voor zin heef het om die snachts op te laden, is het niet meer de bedoeling om het onderweg mee te nemen en pas als je mobiel bijna lees is aan te sluiten? Dan pas heeft het nu, of praat ik weer uit mijn nek?
  .-= Kijk ook eens op madbello´s laatste blog item : ..Gevecht tegen de Chernobyl censuur =-.

 5. Heb hem nu eventejs geprobeert. Laat netjes de G1 op. Zitten ook plugjes bij voor andere telefoons en de Nintendo DS(lite). Kan alleen mijn iPod er nog niet mee opladen.

 6. Je moet van een gewone plug naar mini-USB, eerst om het apparaat zelf op te laden, en daarna om je toestel te koppelen met de oplader.

 7. Hij is vandaag binnen gekomen, en ligt nu te laden 😉 In het weekend zal ik kijken hou de accu zich houdt.

  Wel lastig met al die verschillende plugjes, die nu los in het zakje liggen.

 8. @Edwin: Het is een USB lader, dus ik neem aan dat die zelfde lage spanning zal hebben als een PC en gewoon in je zak kan houden met de draad, waar mee je lekker verder kan kloojen op je mobiel.

Reacties zijn gesloten.