9 symptomen van Kanker

Mijn weekend is begonnen en wat zal ik nu doen? Mijn symptomen onderzoeken? Echt niet! Als je 10 gezonde mensen gaat onderzoeken, komt er altijd wel wat uit, wat zij jouw kunnen geven en voor je het weet zit je je zelf een ziekte aan te praten.

Ik zelf heb een paar symptomen, maar ben een fatalist en weet waardoor het komt, check het zelf maar. 

Je weet maar nooit, maar laat jouw weekend er door niet verpesten door een Kankeradvies en vraag mijn vooral niet waarom je huisje zo duur is, en laat staan dat Amsterdam de stekker uit Yab Yum trekt en mijn de vraag of zij de stekker daar in hebben zitten hangen maar dat is vast Oud Kerk weer. En mijn rest niet anders dan jullie allen een heel prettig weekend te wensen, voor het geval je niet op zaterdag moet werken.

www.kwfklachtadvies.nl

11 gedachten over “9 symptomen van Kanker”

  1. Ik ga echt nie testen wat ik heb, heb geen test nodig om te weten dat ik een wrak ben hehe. Enne smurf: angst is soms ook je beste vriend

  2. De grote Rockheld Iggy Pop heeft één motto: lust for life. Het kan hem namelijk helemaal niet schelen hoe hij er uit ziet, dat is voor hem alleen maar een probleem voor anderen en gelijk heeft ie.

  3. Tja bij mij zit het ook in de familie maar ik ga niet doem denken, rook, drink en leef er op los met het gevoel dat iedere dag je laatste kan zijn is toch prima!
    Is echt, iggy pop of die van rhcp 😉

  4. Die feauteau (oh, shit. Geenstijl schrijfstijl.. sorry!) is wel degelijk echt.
    We schrijven Iggy Pop. De foto is genomen op Pinkpop, laatste editie. Ik dank u.

  5. Dat is wat ! Ik weet ook wel dat Oukerk er niets mee te maken heeft en angst is zeker een slechte raadgever en een belemmering tot ons hoger doel, maar die foto is volgens mijn wel echter echt 😉

Reacties zijn gesloten.