CIDI doet aangifte tegen Joden hater op GeenStijl

Je mag in dit land godverdomme niets meer zeggen. En je moet nog eens je gevoelens in bedwang gaan houden: CIDI doet aangifte tegen jongen op GeenStijl, maar roepen de Joden en Israël dat niet op zich zelf? Hebben ze Palestina niet afgesloten als een getto om plat te bombarderen?
Hoe fout zijn de uitspraken van deze jongen en hoe fout is de handelwijze van Israël tegen de Palestijnen? Tja zo’n lullige fashmob mag wel, maar de harde waarheid dat de Palestijnen geruïneerd worden mag natuurlijk niet, de hele wereld ziet het en niemand doet er wat aan. Dat is pas walgelijk, BAH!


En ach! Deze jongen wil even stoer doen, maar hoe lang moeten we onze ogen dicht doen voor alle onrecht die gepleegd word door regeringen en door andere regeringen weer word gedoogd om voor wat voor belangen dan ook, actie is reactie en reactie is actie. Hier onder het volledige item van GeenStijl:


2 gedachten over “CIDI doet aangifte tegen Joden hater op GeenStijl”

  1. Ach wat liev, een rifbokitootje die net doet of ie iets van historisch besef heeft en alleen maar kan denken in termen van "wij" en "zij"?

    Ik zeg een alternatieve leerstraf indien hij veroordeeld wordt met een verplicht bezoek aan Bergen – Belsen en op kosten van zijn gemeente ook een bezoek aan de Gaza-strook. Wellicht komt ie dan tot de conclusie dat de Midden-Oosten problematiek wat minder zwart-wit is dan ie nu denkt?

  2. Ik heb een schijt hekel aan dit soort mannetjes, misschien die gast lekker in de Gaza droppen kan die ook lekker in een tentje slapen.

    Van dit soort gasten komt toch niets terecht werken willen ze niet, hangen liever de gangster uit op straat. Lekker de grens overtrappen en nooit meer binnenlaten, mazzel zou je niet missen en vergeet je kansloze vriendje ook niet mee te nemen.

Reacties zijn gesloten.