Hoe het idee voor de iPad is ontstaan

Zo als je ziet hoeft een idee niet moeilijk te zijn. Genialiteit ontstaat vaak uit de simpelheid van het simplisme:

En om niet te vergeten het ultieme surf genot zonder de Adobe Flash plugin. Niks mis mee als je van legoblokjes houdt en nog eens 8 redenen waarom de iPad gewoon een KUT apparaat is.

Nog meer iPad #FAIL ??? ­čść

iPad vs Stone: bitsandpieces.us

Evolution by Steve Jobs: techeblog.com

iPad a Phone or Giant iPod Touch: bitsandpieces.us

9 Upcoming Tablet Alternatives to the Apple iPad: Mashable.com

12 reasons why I won’t buy an Apple iPad: betanews.com

De iPad met vaginale firewall bescherming.


Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

6 gedachten over “Hoe het idee voor de iPad is ontstaan”

  1. Wat mij betreft had het ding de AppleFlap mogen heten. Wat een aanfluiting, het is inderdaad van alles net niks. Geen netbookvervanger, je kan er niet mee bellen, niet multitasken en Apple kennende is het geluid ook niet optimaal. Ik hou het bij m'n Creative mp3, Samsung-mobiel en netbookje. Dan maar 3 dingen in m'n tas.

  2. Dat hele apple vind ik niets. Heb ooit zo'n mp3 spelertje gehad van apple leuk ding hoor (not). Het is al een ramp om normaal mp3tjes erop te krijgen en na een tijdje was de batterij verrot en kon je dat hele apparaat weggooien want dit accu zit gewoon vast in dat ding.

    Nee koop liever dan mp3-speler van Logitech, en nu gewoon mijn telefoon.
    .-= Kijk ook eens op Barry´s laatste blog item : ..Over en sluiten =-.

Maak mij blij en geef reactie :D