De Dag dat de Trump Sloeg!

Alleluia! Een nieuwe zwarte mijlpaal in de menselijke geschiedenis, wat niemand had verwacht is toch gebeurd en we gaan het nog meemaken ook. Maar vergeet morgen ochtend als je wakker word niet de tijd met 40 jaar terug te zetten. Ja leuk, terug naar het stenentijdperk! En met de knots in een hand zo als vroeger, en met de andere hand vrouw aan haren in grot meesleuren, verheug me nu al op. Donald Trump voor president!

Maar nu zonder dollen. We zullen zien wat het brengt, ook omdat met Obama hebben gezien dat de president niet echte de baas is die alles maar kan doen wat hij zou willen. Soms jammer en nu gelukkig maar, maar voor cartoonisten, bloggers en andere media zal dat vast een onuitputtelijke bron zijn van nieuwe inspiratie en content. Hier onder wat grappige tweets, citaten en cartoon die ik deze ochtend al scrollend tegen kwam.

Meer content over Trump zien?

Pijnlijk #Hillary #Trump

Geplaatst door Joep Bertrams op woensdag 9 november 2016

Dit is Donald Trump van plan als president van de VS


5 gedachten over “De Dag dat de Trump Sloeg!”

  1. Hier hoopte ik al maanden op, nooit durven dromen maar toch uitgekomen. Fantastische vent lekker gek en schijt aan alles. Stukken beter dan dat opgewarmde lijk van een Hillary met al haar geld uit Arabische landen en zelfs uit Nederland. Hopelijk papt hij het aan met Putin en dan samen ISIS uitschakelen en Asad weer op weg helpen zijn land te maken zoals het voor de oorlog was.

    1. We gaan het nog meemaken en afwachten of hij echt schijt aan alles heeft en om zijn adviseurs in zal gaan. Trump doe me een beetje denken aan Berlusconi 😀

          1. Ja dat was ook de enige 5 jaar dat in Nederland de treinen optijd reden. En geen gezeur over vierkante wielen, bevroren bovenleidingen, bladeren op het spoor. De enige overeenkomst is dat ze nu nog steeds over vol zitten.

Reacties zijn gesloten.