Mijn Nieuwe CD Begint Vorm te Krijgen

Uiteindelijk na bijna 3 jaar is mijn nieuwe CD bijna klaar. Mijn vorige CD heb ik uitgebracht in 2013 en kan niet anders zeggen dat het regelrechte flop is geweest, het heeft in ieder geval meer gekost dan het heeft opgeleverd, maar ik geef de moed niet op!

Afgelopen twee weken was het hard zwoegen en al mijn hart, passie en zaligheid gestoken om ook dit project klaar te krijgen. Dit afgelopen weekend had ik mij zelf tot doel gesteld om de hele CD die met 12 nummer begon en uiteindelijk 10 zijn geworden helemaal van begin tot einde te remasteren en het als een geheel te laten klinken. Ben je benieuwd naar het resultaat? Je kan alle nummers gratis luisteren en of downloaden via:
DropBox.com (helemaal linksboven aan de pagina staat de download knop) en laat me vooral weten wat je er van vind en schroom niet om je gezouten kritiek te laten lezen, omdat ik dan nu nog wat aan zou kunnen veranderen.

Er zitten hier en daar nog wat schoonheidsfoutjes. Maar moet het zelf elke keer van begin tot einde luisteren op verschillende afspeelapparaten, mobiel met en zonder oortjes, in de auto, PC zonder en met speakertjes, via de TV, op CD branden, enz enz. om te horen of het overal klinkt zo als het moet klinken, ongeacht de kwaliteit van het geluid. Dus daar ben ik nog een paar dagen mee zoet, maar jullie menig is alvast zeer welkom.

Dit hier onder is het concept voor de hoes voor mijn nieuwe cd. De titel van de cd moet er nog bij. Alleen weet ik nog niet hoe ik deze cd moet gaan noemen. IEMAND SUGGESTIES!? Mijn eerste gedachtes gingen uit naar: ”TO MAD”, maar dat is te simpel en niet zo veel zeggend. ”Sex Drugs & House”, waarschijnlijk word het geweigerd op iTunes en Spotify. ”House of Sounds”, was mijn laatste idee, maar op een of andere manier ben ik nog niet overtuigd. Stom he! Meestal weet ik precies wat ik wil…

cd2-madbello-concept-cover

De titels alvast zien?

  1. Billy Balonska
  2. Gitara Andante
  3. Film O-Matic
  4. Distornia Ballabile
  5. Kybasco
  6. Casanova Sambatico
  7. BBW Moroder
  8. Sound at Sea
  9. Chubby Ambient
  10. Grand Bellonia (remix)

cd2-list