Ludovico Einaudi op prachtige locatie

Ludovico Einaudi – “Elegy for the Arctic”. Official Live (Greenpeace). Zonder meer prachtige video en natuurlijk muziek, maar een beetje jammer van Greenpeace. Als het milieu je echt aan het hart gaat, dan neem je zeker geen video op zo’n tere locatie waarvoor je heel veel CO2 uitstoot hebt om met zo’n team op die plek te komen, en voor die piano lijkt me ook niet al te best. Of ze hebben alles met het green screen gedaan…

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Ludovico Einaudi op prachtige locatie”

  1. Hahaha dit is precies wat ik dacht. We hebben last van opwarming en smeltende poolkappen. Dus laten we met een paar schepen naar een losgelaten stuk ijs gaan en een piano erop zetten en een nummertje gaan spelen om het duidelijk te maken.

    Maar dat is alles van Greenpeace. Ze varen in dikke schepen met motoren. Dan moet je of boten die puur op wind of zelf opgewekte elektra varen.

Maak mij blij en geef reactie :D