Oplossing Hangjongeren Poelenburg in Zaandam

Niet in zoutzuur natuurlijk. Wat Walter altijd deed in Breaking Bad om zijn lastige problemen op te lossen, nee. We leven in een beschaafd land en Ivar had de geniale oplossing voor het probleem met hangjongeren in de wijk Poelenburg in Zaandam…

Maar voor de rest weet ik echt niet wat het ontstaan en achtergronden zijn van deze problemen. Heb alleen wat fragmenten gezien hier en daar om me daar een echte mening te kunnen vormen, maar vond bepaalde tweets en reactie op de uitzending van Pauw wel grappig. En hoe een nietszeggende wijk in een saaie satellietstad ineens landelijk bekend kan worden, terwijl ik er nog nooit van gehoord had.

Rutte over jongeren Zaandam: tuig van de richel. 2 video’s van de NOS en ook Van der Steur boos op jongeren Zaandam: dit gedrag kan echt niet. Cameraploeg Hart van Nederland bedreigd in Zaandam.

Hier onder kan je de hele item van Pauw:
Onrust in Zaanse wijk Poelenburg” terugkijken.

Of ander alleen de leukste fragmenten kijken?

Ben benieuwd hoe dit gaat aflopen

Zaanse vrijheid #Poelenburg

Geplaatst door Joep Bertrams op dinsdag 13 september 2016

2 gedachten over “Oplossing Hangjongeren Poelenburg in Zaandam”

  1. Ik kan mezelf zo kwaad maken over dit soort gasten. Ze doen niets ze willen niets het enige waar ze goed in zijn is voor ellende zorgen. Maar lopen wel in de duurste kleding en rijden de dikste wagens. En ik en mijn vrouwtje werken beide fulltime en we hebben een Astra uit ’99 en een Twingo van 6 jaar oud. Niet dat ik het erg vind om er in te rijden maar de logica is totaal kwijt.

    Er moet toch zware controle komen op dit soort gasten. Alle bezittingen afpakken die ze hebben want dit is niet door hard werken verkregen. Maar zou wel niet gebeuren want Nederland is een slap mieterig landje wat liever knikt en buigt voor alles en iedereen, behalve voor hun eigen hardwerkend burgers.

    1. Het is inderdaad om kwaad op te worden. Het ergste is dat ze andere mensen lastig vinden terwijl je daar niet van gediend bent, daarom heb ik altijd een koevoet in mijn auto 😀

Reacties zijn gesloten.