Korthals Altes het Medium

Mr. F. Korthals Altes, oud VVD minister voorspelt dat Nederland na de volgende verkiezingen net zo onbestuurbaar word als België en als dat geen staaltje bangmakerij is dan weet ik het niet. Ze zien de bui al hangen. De gevestigde politieke partijen zullen terrein en macht verliezen en wat Korthals Altes beweert is dat de SP en de andere nieuwe partijen niet kunnen regeren en ons in een chaos zullen storten en hoe krom kan je zijn om het Belgische politiek stelsel te vergelijken met die van Nederland. Zeker nooit van appels en peren gehoord. Telegraaf

8 gedachten over “Korthals Altes het Medium”

  1. Ik wil wel eens zien hoe een coalitie SP-PVV-TON het zou doen, zo´n kabinet komt er nooit want ze staan lijnrecht tegenover elkaar.
    Maar ik zou het wel lachen vinden, om te proberen. Zelf denk ik dat er veel meer overeenkomsten tussen die drie zijn dan ze zelf door hebben.

  2. Mislukte bangmakerij van Kortzicht Alter; wij hebben in tegenstelling tot België géén taalstrijd die eventuele samenwerking tot een coalitie in de weg zal staan en daarnaast geeft ie tegelijkertijd een signaal af dat hij als VVD’er geen geloof heeft dat zijn partij e.e.a. voor elkaar zal krijgen..
    Puur Calimero-gedrag en wederom een poging van de VVD om kiezers terug te halen vanuit de rechtse hoek PVV/TON.

Reacties zijn gesloten.