Christmas Is Here – Bearforce1

Het wachten is over ! Na de bak ellende van de afgelopen dagen word het tijd voor een beetje vrolijkheid en dan eentje die jouw een vakantie gevoel geeft. En zou dit de nieuwe kerst hit van het jaar worden ??? Volgens mijn wel en anders spring ik van het balkon.


15 gedachten over “Christmas Is Here – Bearforce1”

  1. @ koenski : Bedankt, iedereen zijn eigen wekelijkheid en vermogens. Je reacties zijn geweldig en waar en daar mee zal ik mee moeten leven of anders zal je me echt een nekschot moeten geven 😉

  2. oh u is een intellectueel spinvis is links geaccepteerde reutelkeutelrijmelarij,maar ieder zn meug.madbello kan tegen opbouwende kritiek,das een dikke pus in mijn ogen en neus enzo

  3. en die idiote banner over het beeld,hoeveel vang je daarvoor??.er is al genoeg drek op t net,als je een idee hebt voor een site,zorg dan voor ironie of sarcasme of humor maar dit staalte onkunde,woorden te kort..

  4. vieze gore commerciele flikkermuziekmensen zijn al twee generaties aan het versimpelen,door de gordons,jolings,jantje smits en dafne sletdekkers op de tv worden ze nog dommer en vinden dit nummer goed??!!..laat je nakijken.stelletje randdebielen.wedden dat jullie ook bluf en borsato goed vinden en kane.HAHAHAHA.gelukkig woon ik in een beter paralel universum en ja ik zal daar lekker blijven om de reacties voor te zijn.weg met commerciele flikkers en de gladde producers erachter die bakken verdienen met gerecyclede vuilnis die iedereen thuis kan maken de ene na de andere deun.shame on you!!

Reacties zijn gesloten.