100 haatcitaten van Geert Wilders

Wat wil Wilders? Initiatief van nederlandbekentkleur.nl om olie op het vuur te stoken voor het aanstaande politiek proces tegen Wilders en de vrijheid van meningsuiting in Nederland. Wat natuurlijk de site niet minder leuk maakt en handig om al die prachtige citaten van Wilders bij mekaar te hebben. Hier kan je de 9 pagina tellende pdf kijken en of downloaden met alle 100 de citaten op een rij, of anders op de site zelf kijken: watwilwilders.nl, daar zijn alle citaten nog eens in 7 categorieën onderverdeeld.

 1. Wilders discrimineert Moslims
 2. Wilders discrimineert allochtonen
 3. Wilders zaait haat
 4. Wilders maakt bang
 5. Wilders is racisme
 6. Wilders beledigd groepen
 7. Wilders weigert debat

Nog naar de oerversie van Wilder luisteren? VPRO radio intevieuw uit 1983 met Hans Janmaat, leider van de CentrumDemocraten: weblogs.vpro.nl/radioarchief

Wildersproces: de geest uit de fles

Binnenlandsbestuur – ‎Het proces tegen Wilders is onterecht, contraproductief en ontzettend dom. Het is misschien nu al bestuurlijk en juridisch de grootste blunder van het jaar.

Door: Kustaw Bessems DePers.nl

NRC Handelsblad – ‎Niet zuiver juridische, maar politiek-filosofische standpunten zullen in het procesWilders de doorslag geven. AP Photo Komende woensdag begint het proces

De Dagelijkse Standaard (Blog) – ‎Wellicht ten overvloede, maar het is vandaag dus al een zeer belangrijke dag in het Wildersproces. Om die reden vindt u na de vouw een aantal wijze woorden

Pers zaak-Wilders niet welkom in rechtbank De Telegraaf

Rechtbank doodsbenauwd voor showproces Geert Wilders Pluspost

Wereldjournalisten – ‎Na afloop van de rede vroeg NRC-redacteur Bas Heijne of hij werkelijk denkt dat een strafrechtelijk proces tegen Wilders iets zinnigs oplevert.

Eerste procesdag Geert Wilders

Nieuwsbank (persbericht) (abonnement) – ‎Kan Wilders worden veroordeeld voor het aanzetten tot discriminatie en haat? Op de eerste dag van het proces tegen de PVV-leider belicht NCRVâs Netwerk een

Wilders voor de rechter? Dan Pechtold ook!’

Radio 1 – ‎Woensdag begint het proces tegen Geert Wilders. De leider van de Partij voor de Vrijheid wordt verdacht van groepsbelediging, aanzetten tot haat en

AT5 – ‎Woensdag begint in Amsterdam de regiezitting van het strafproces tegen Geert Wilders wegens groepsbelediging en het aanzetten tot haat en discriminatie.

NOS.nl – ‎Vandaag is het proces tegen PVV-voorman Geert Wilders begonnen. Hij wordt verdacht van het aanzetten tot discriminatie en haat, en het beledigen van moslims

Wilders licht bezwaar proces toe Radio 1

Rechtszaak tegen Wilders van start RTL Nieuws

Moszkowicz vecht dagvaarding Wilders aan Volkskrant

Zo vrij is het woord in Nederland niet

Volkskrant – ‎Maar in historisch opzicht is het proces tegen Wilders niets bijzonders. Het beeld van Nederland is sterk beïnvloed door de jaren zestig, alsof Nederland

Wilders‘ gedachtegoed: kopvodden

dé Weekkrant – ‎Geert Wilders staat terecht in Amsterdam, de hoofdstad van de grachtengordel. Zelden zal een verdachte zo blij zijn geweest met een proces.

8 gedachten over “100 haatcitaten van Geert Wilders”

 1. #In Marokko, zijn er binnen 23 jaar meer dan 28 miljoen moslims bij gekomen. Turkije stijgt naar 80 miljoen.

  Iran telt meer dan 85 miljoen moslims. Pakistan meer dan 110 miljoen: dat is ook een groot probleem.

  Snel groeiende bevolkingen en dictators die nog meer moslims willen. Moeder aarde is in groot gevaar!#

  Ja Adriana Dát Komt Òm Dàt moslims Hét via Kindér Vérkrachtén en drógéren doén…dévóte Bange Kontjes vérzámelen.DÀT IS Dè ENIGE Réden Wáar òm Die islam ZÒ snel groeit.Dè Wereld IS Dè Wáre Gevolgen En Ernst Van Kindér Vérkráchten Gehéél Vérgéten.

  Jé Hébt Indérdáád Gelijk Dàt Je Zégt "Moeder aarde is in groot gevaar"….Zélfs DÀT.

 2. @nomi ÁLs je joods Bént Èn Nét doét Àls Óf je Mislukte ingeburgerde bent = Dát Dan Rassenhaat zaaién?

 3. ik haat geert wilders ik vind hem een kanker hoer op de geslachtsdaadhuis [ walle ] als hij dood is mogen alle arabische mensen op hem graf pissen.

  geert wilders die mogool doet heel erg vaak BAARD [ BAARD betekent dom doen tijdens liefde….

 4. Brutale moslim dictators en hun handlangers in Nederland.

  Het proces tegen Geert Wilders, is oorspronkelijk een internationale actie van de moslimdictators via Nederland en is een schande, het is niet legitiem!

  Zie de eerdere opmerkingen van moslim dictators, als:Abdullah van Saudi Arabië, Kadhaffi van libie, Ali Abdullah Saleh van Jemen, Ahmedinejad van Iran , de Mohammed, Leiders van Turkije, Omar al-Bashir van Soedan

  Even later een rechtbank tegen Geert Wilders. Aangezien deze dictatoriale regime's niet legitiem zijn, zou dit waanzinnige proces samen met de dictators, zo snel mogelijk moeten verdwijnen. Het proces tegen Geert Wilders, dat dankzij de medewerking van deze dictators tot stand kwam, is dodelijk. Door de islamitische cultuur-wetgeving gestimuleerde bevolkingsgroei, die nog steeds exponentieel is, betekent dit, dat in alle moslim-landen de gevreesde overbevolking zeer snel plaats vindt.

  Neem nu Egypte, de overbevolking daar, is een groot probleem. Het bewoonbare gedeelte van Egypte is zo groot als Nederland, maar er wonen wel negentig miljoen mensen, vijfmaal zo veel als in Nederland. De hoofdstad Cairo beslaat een oppervlakte van Amsterdam en haar voorsteden maar het herbergt meer mensen dan in heel Nederland. Pakistan is weer hetzelfde. In Marokko, zijn er binnen 23 jaar meer dan 28 miljoen moslims bij gekomen. Turkije stijgt naar 80 miljoen.

  Iran telt meer dan 85 miljoen moslims. Pakistan meer dan 110 miljoen: dat is ook een groot probleem.

  Snel groeiende bevolkingen en dictators die nog meer moslims willen. Moeder aarde is in groot gevaar!

  Turken hebben circa 12 miljoen moslims geëxporteerd, 99% naar Europa en leider Erdogan die nog meer bevolkingsgroei wil,beschouwt deze volks verplaatsing als een buitengewoon belangrijke job voor Turkije. Moslim dictators willen via hun vijfde colonne in Nederland gaan domineren door te terroriseren. Het zijn juist deze dictators die massa moslims onder de controle houden.In Marokko, wordt alles streng gecontroleerd en zware onderdrukking wordt ook buiten de grenzen toegepast. Marokkaanse en Turkse leiders hebben hun handlangers tegen Geert Wilders gemobiliseerd. Corrupte advocaten, rechters en gesubsidieerde stichtingen gaan gewoon door met hun activiteiten, terwijl er nu in veel landen opstanden begonnen zijn tegen hun bazen. Moslimdictaturen die nu aan het wankelen zijn, hebben miljoenen moslims naar Europa gesmokkeld om strategische doelen te bereiken. De 5de colonne, hoofdproduct van deze dictators, heeft vaste voet in Nederland. Deze moslims krijgen orders voor het stichten van een islamitische enclave. Moslim bewegingen die hun steun vinden in hun thuis-basis. Dat is het wanbeleid van de EU landen, zij hanteren anti-westerse ideologieën om mensen te mobiliseren. Als je alles goed volgt, dan zie je hoe deze moslims met niet te noemen methodes worden  gedwongen te vermenigvuldigen. Nergens kan een immigrant zo het zo snel het voor het zeggen krijgen als in Nederland.

  Als we naar de islamitische wereld kijken, zien we vooralsnog alleen maar armoede, analfabetisme, onwetendheid en onvrijheid, met steeds meer invloed van de radicale islam, waardoor deze landen steeds meer achterblijven en richting duistere Middeleeuwen gaan. En nu moeten we al die islamitische ellende na 1400 jaar vrijheid, hier weer gaan stimuleren,

  terwijl veel landen in opstand komen tegen die brutale moslim-dictators. Als de huidige, door de elite gedoogde, trend van ongecontroleerde voortplanting,doorzet, zullen wij binnen de kortste keren een islamitische staat zijn, met alle gevolgen van dien. Wij worden dan weer onderworpen aan de moslim dictators met hun zeer verouderde cultuur van achterlijkheid!

  De oude garde met hun dictatoriaal nationaal socialistische islamitische regimes, proberen door dit proces de verdediging van Neder land definitief af te breken. Dit proces is als een hetze aangewakkerd door o.a.:"Kleurrijk Neder land."

  {Een organisatie, met militante moslims, die alleen één kleur erkennen, subsidie vreters!} Een obscuur clubje narrow-minders die nauwe banden heeft met de hand-langers van islamitische regimes, waarbij ook Nederlanders, zijn.

  Het is toch te gek, dat een rechtbank het OM kan dwingen, Geert Wilders aan te klagen. Daar blijkt duidelijk uit, dat de rechterlijke macht vooringenomen is en probeert haar invloed buiten haar grondwettelijke grenzen uit te breiden.

  Orders, (in die zin van "schakel eerst die Wilders uit") aan de Nederlandse ambtenaren zijn puur terroristisch. Het is een politiek proces met de bedoeling een politieke partij te ontmoedigen die tegen de islamitische verbreiding is en niet om de grenzen van de vrijheid te toetsen. De islam is een misdadige en abjecte ideologie en verdient het predikaat religie m.i. niet.

  Het geeft alleen meer geweld en meer onderdrukking. Kijk maar eens naar de vergiftigde verhoudingen in sommige wijken van grote steden, waar met name islamitische jongeren de autochtone burgers terroriseren en buurten onleefbaar maken.

  Kijk naar hun herkomst landen waar de islamitische dictatuur heerst. Je ziet dat ze geen respect hebben voor alles wat niet-islamitisch is. De laffe en walgelijke terreurdaden van dictators tegen hun burgers is hier het zoveelste bewijs van.

  De islam van deze dictaturen is in opmars en zorgt overal ter wereld voor ellende, genocide, terreur en vervolging. In 1973 waren er ongeveer een half miljard moslims in de wereld, vandaag is dat aantal ongeveer 1.8 miljard. In afwachting van een machtsovername in West-Europa bouwen zij met de steun van de Europese regeringen hun structuren uit. De islam heeft in Europa voet aan de grond en zal niet rusten voor ze het publieke domein overheerst en andere levensbeschouwingen kan onderdrukken, nog voor het jaar 2050. Zoals bekend groeien moslims razendsnel in Nederland; 9 keer meer dan de Nederlanders.Verscheidene haat predikende imams roepen op voor non stop groei tot de meerderheid bereikt is en jonge moslims polariseren nu al via hun omgangsvormen en de gelaatsbedekking. Turken en Marokkanen controleren grote massa moslims binnen west Europese landen:

  Als voorbeeld,

  Landelijk beraad Marokkanen

  Contactgroep Islam (CGI)

  Federatie van Marokkaanse gemeenschap Nederland

  Milli Görüs Noord Nederland

  Nederlands Islamitische Federatie (NIF)

  Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN)

  Stichting Islamitisch Centrum Nederland (SICN)

  Turkse Islamitische Culturele Federatie (TICF)

  Unie van Marokkaanse Moskeeorganisaties Amsterdam en Omgeving (UMMAO)

  Federatie van Islamitische Organisaties Nederland (FION),

  Islamitische Stichting Nederland (ISN) enz. enz..

  Deze organisaties hebben tienduizenden leden en haar groei is nog steeds gestaag.

  Dit moet de basis worden van hun toekomstige Islamitische dictatuur.

  In de islamitische wereld word precies bijgehouden hoe ze de "racisten" via hun eigen wapens kunnen vervolgen. Kijk maar hoeveel moskeeën en moslimscholen er in europa worden gebouwd. Dat is om hun eigen volk te laten zien dat europa veroverd kan worden.

  Het is een feit dat allerlei politieke partijen meer dan 40 jaar lang dictaturen in het Midden Oosten financieel en militair hebben gesteund. Ze kunnen hun verantwoordelijkheid hiervoor niet langer ontlopen.

  PVDA, CDA, Groenlinks, CU, D66 zeggen dat ze voor de hoofddoek zijn en bovendien is die voor hen een belangrijke breekpunt!.

  Ze zeggen elke keer dat ze verdragen hebben aangenomen en onderschreven hebben van moslimlanden met hun dictators.

  Deze moslim-dictators hebben allerlei contacten die kunnen zorgen voor een langer verblijf in Nederland. De miljoenen burgers echter komen nu in opstand tegen deze dictators en eisen hun rechten op. PVDA, CDA, Groenlinks en D66 hebben het elke keer over de rechtsstaat, maar tegelijkertijd steunen ze in Nederland een nieuwe implementatie van al die dictatoriale regimes:Haram – Salam bij Utrechtse gemeente, Hallal eten bij overheid instellingen, Hoofddoek implementatie met de steun van corrupte ambtenaren, korancursussen, Overal moskeen neerzetten, Islamlessen steeds uigebreide hersensspoeling bij het onderwijs, Aparte zwemplaatsen en Regels voor vrouwen met een andere achtergrond, Subsidies aan hoofddoek organisaties, Iraanse Nederlandse vrouw doodgemarteld in Iran en PVDA, CDA, Groenlinks, D66 en CU zeggen weer niks, voor hun walgelijke hoofddoek hebben ze wel een breekpunt! Deze partijen willen niet zien en horen hoe miljoenen mensen onderdrukt worden in hun "geliefde" Islamitische wereld. Je kunt aan de opstanden in Tunesië, Egypte, Iran, Jordanië, Algerije, Marokko en Jemen zien dat de mensen daar niet houden van dictatuur.Moslim wethouders en burgemeesters die banden hebben met hun dictators openen nog steeds grote moskeen in Nederland. PVDA, CDA, Groenlinks en D66 en hun burgemeesters, wethouders gaan gewoon door met hun wanbeleid; Ahmed Aboutaleb en

  wethouder Hamit Karakus, hebben regelmatig overleg met de dicterende macht uit hun herkomst-landen. Ze bouwen islam structuren en de orders van dictators worden nog steeds doorgevoerd, zo zorgen ze ervoor dat de structuren van verovering doorgaan.  Je ziet overal werkloze moslims rondlopen die hier al 35 jaar van ons uitkeringssysteem leven,

  aan hun geloof doen ze weinig maar er moet wel een moskee voor ze gebouwd worden. De financiering daarvoor wordt bewerkstelligt via zware uitbuiting van overbevolkte moslimlanden. Dus met het bloed van die mensen daar, kunnen hier in Nederland moskeeën neergezet worden i.o.v. die dictators.  Het gevolg van dit systeem is een complete verval van de samenleving. Hardwerkende mensen die het land ontvluchten. Politieke partijen die de macht in de steden hebben kunnen kopen met subsidies en uitkeringen. De onzekerheid over de vrijheid in de toekomst kweekt wantrouwen. De Koran, het rode boek van al die dictators, geeft uitdrukkelijk opdracht tot de bekering en onderwerping van andersdenkenden.

  Dus: De islam is een misdaad, niet alleen tegen de mensheid, maar ook tegen de dieren.Terecht wil Geert Wilders een verbod op deze misdadige politieke ideologie.

  Het is nu tijd om te stoppen met dit waanzinnige proces. Moslim dictators en hun druk op de Nederlandse politiek kan nu afgebroken worden. Het moet nu maar eens afgelopen zijn, de opstanden zijn begonnen. De hele strijd kan weer teruggeplaatst worden naar hun thuis landen. Meer dan 2 duizend jaar geleden deden de Romeinen dat ook: Hannibal zat in Europa en kon niet verslagen worden, Uiteindelijk wist Scipio de oorlog naar Noord-afrika te verplaatsen. Na een jaar van voorbereidingen landde Scipio in 204 v. Chr. in Afrika, waar hij de Carthaagse stad Utica innam. Anders zou Hannibal zijn blijven kampen en zich continue verbreiden. Meer Romeinse successen volgden en de situatie was nu zo ernstig dat Hannibal met het restant van zijn leger naar huis terugkeerde (202 v. Chr.).  Wij moeten ook de huidige moslim export van de dictators zo snel mogelijk stoppen en via remigratie de hele strijd naar hun eigen landen terugplaatsen. Het is nu tijd om het hele proces terug te draaien! Niet Geert Wilders maar moslim dictators moeten veroordeeld worden.

  Met vriendelijke groeten

  Adriana Thraces

 5. Ik ben wel eens begonnen in"mein kampf",van Adolf hitler, maar ik kwam er niet doorheen. Hetzelfde geldt voor deze uitspraken. ze werekn tegen mijn natuur in en mijn lichaam gaat protesteren.

Maak mij blij en geef reactie :D